Monday, July 20, 2009

Tumit or tak de tumit???

June, 2009
Waktu:10am kot..ntah..lupe....
Tempat: MIMOS,TPM
Pakaian: Berpakaian chantek dan bersandel tumit tinggi

Baru kuar kete. Berjalan beriringan ngan bos.aku menggalas beg laptop.Pakai hills 1 inci setengah...x laa tinggi mane. Menuju ke ofis MIMOS..ada presentation. kalau sesape pernah pegi MIMOS ni...kawasan ni kne mendaki sket dan byk pulak jaring jaring longkang. Time jalan² ni laa plak bos aku nak borak²....layan aje la....

tibe tibe..ooppppppsssssssss!!!! ishk ishk ishk....camne tumit high hills bley masuk dlm jaring jaring besi neh???? dah satu hal nak kne tarik plak tumit tu dari jaring....uhuhuhuhu...bos aku dah kat depan...tp agaknye dier pasan aku tak de kat sebelah dier...dier berpaling.....

adehai!!! malu siot!!!! bos aku tgh tahan gelak kot tgk aku nyer high hills terlekat kat jaring jaring tu....huhuhuhuhu..rase time tu nak je bertukar diri jadik siput sedut...pastu sembunyi dlm gulai masak kicap....x de org nmpk....

moral of the story disini adelah...sedarkan diri anda....kalau pakai high hills tu sile ayu ayu sket....ni bukan sliper jepun pink yg buleh main redah sme....huhuhuhuhuhu...malu sungguh!!!

psssttttttt: skrg ni..setiap kali lalu kat jaring jaring tu...dan ketika tu aku pakai high hills...opismet aku mesti tegur....akak..akak x mo masukkan tumit sandel akak dlm jaring jaring tu ke???? hampeh tui!!!! hahaahhahahhhaa :P

18 kumbang & bunga:

John Iverson said...

Haha... nk tangok kamu pakai high heel la... mesti nmpak ayu ni... org kata pakai kasut tu bole lari... betul ke? hehehe

John Iverson said...

1st!!!!!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

sepanjang2 entri ko ni..aku hnya mo komen ni..


siput sedut msak lemak lagi best!!

hahaha

zonaku said...

hohohohoo.. siput sedut????

zonaku said...

seb bek br 1 1/2 inci...
pakai 3 inci tgk....

bila pakai tumit tinggi, itulah masanya nk berlenggang seayu mungkin.....

takat sangkut kat jaring tu apalah sangat.......lum patah sbb sangkut kat pintu lif

momentinlife said...

aku xlh pki highheels,
sbb kwn2 aku marah...
dorg kata nnt aku tinggi bak awan.. haha

aku pun nk tergelak part siput sedut masak kicap tu.. haha

Masy said...

x pnh jmpe lg siput sedut masak kicap - serius. sedap ke?

Jard The Great said...

aku nk rase gak siput sedut masak kicap tu.. ehehe..

thanks aima for the lekor.. dah slamat masuk perut aku pon semalam.. wakakaka..

mun-e said...

hahaha. aku penah pegi mimos dan aku bole bayangkan longkang jaring2 itu :D

paiseh said...

ni misti pesen bawak kete, bukak kasut...

aRaBeLLa said...

ko x usha mamat MIMOS ke wehhh? ahakss

Firol said...

hati-hati ketika melangkah

Monkey D Luffy said...

akak takder ke kasut tumit tinggi tapak lebar... tak masuk dalam jaring

acece said...

wa pakai heel rileks je..siap jalan lenggok lg..lu tgk lu pon giur..kah kah kah

aim-a said...

john:tak pakai high heel pun ayu ape..hahahhaa :P

john: tahniah tahniah :D

hazerin: ish...ko kne try masak kicap..lagik terangkat!!!

zonaku: haah..bukan siput H1N1 yer...:P

zonaku again: itter lagik horrow!!! terus rase cam nak jadik siput sedut dlm kuah black pepper!!!hahahaa :P

moment:tau takpe!! ko ngan jat x ley pakai high heels :P

masy:serius!! sedap!! nnt kak masy try laa msak..pastu send kat sy :P

jard: most welcome..guane??? ade rase nok makang kepok lagik dok??hehehehe..kabo je laa neh :P

mun-e:tau tak pe!!!

paiseh: 2 tahun dulu ye....tp skrg tidak lagik...terime kasih power root!!! hahahahhaha :P

bella: ade gak..ramai gak yg smart....tp laki org..hahahahahhha :P

firol: time kaceh cekgu!! :D

kapten:ade ade..baru je beli :D

acece:perghhhhh!!! cayalah...tonggek tak?? kah kah kah :D

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aku leh pkai heels tak??

aim-a said...

hazerin: boley...heels setengah cm..hihiihihi :P

ded1 said...

hehehehe kesian sangkut kat longkang. Mujur gua takde kat lobi dan gelakkan u. kh0kh0kh0kh0kh0kh

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner