Monday, July 6, 2009

Tragedi itu berulang lagik.....

Tragedi itu berulang lagi....

kenapa system cimbeng ini sangat lampi..

petang tadi...kul 6.30pm..pi isik minyak . Sambil sambil tu aku topup t n go @cimbeng atm machine petronas upm serdang rm50...tp nilai tu tak masuk dlm kad!!!!!!baki kad terkini tetap rm0.90 sedangkan akaun cimbeng aku telah ditolak RM50!!!!

nampaknye esok aku kne pegi ke Cimbeng cawangan UPM lagi....haih!!! penat laaaaaaaaa!!!!

aminkan doa aku ni....moge moge esok abang hensem tu cuti!!!!!!!!! rebel @Cimbeng UPM time lunch esok!!!!!!!yeah!!!!!

psssttttt: saje tak mo call customer servis sendiri..lebih selesa berurusan ke cimbeng terus....kihkihkih :D

14 kumbang & bunga:

mun-e said...

ceh!

speedrider said...

caitttttttttttttttttt!!!!! Alasannnnnnnnnn!!!!!!

Mr PenyuBiru said...

kalu ko blanje aku dgn 50 hinggit tu dah dpt pahala dah.hehe

zonaku said...

heheheee.. aku doakan....
:i:

Monkey D Luffy said...

mungkin ko akan berjodoh dengan abang hensem

hehe

John Iverson said...

Bole ke nk rebel ni? ari tu dh cair dh... haha... mcm ada jodoh je ngan abg Cimbeng tu hehe

chemistry_lady said...

cerita dipahamkan dr aspek jodoh.. choihhh

aRaBeLLa said...

yg ko pun ngengada x serik2 topup dengan Cimbeng tu naper??hahahha


p/s-weh abg Bank Islam pon ape kurangnye..semalam aku gi..ade 2 org tu hensem dowl..da le romantik gile bile bercakap..aku ni da le pekak sket kalo org cakap ala2 romantik nieh..sian abe tu asik dok repeat benda yg sama..hahhahahahah..aku suke!

mrblind said...

jangan pakai akaun bank..simpan dalm tin je..

♣haNie♣ said...

mn tau..jodoh ke weii
tu yg salu sangkut jek cimbeng ko..
hahahaha!!

Masy said...

padahal dlm hati kata 'yesssssssssssssssss bole jmpe abang ensem lg'

wahahahahaha

Firol said...

ATTACK!!!!!!!!!!!!!!

acece said...

cimbeng online pon kdg2 menyakitkan hati..dia penah telan duit aku 17rgt tu,aku nak byr bil letrik..kalau 17sen aku xkisah

aim-a said...

mun-e: cendol??
speedrider:hahahahaha
penyu:50 ingget je??
zonaku:amin...
kapten:insyaallah...poket pun nok hensem jugok..kikiki
john:hihihihihi :p
hajar:yeah...pemahaman anda betui :D
bella:kem salam!!!!
blind:bwh bantal bley???
hanie:hahahahahha
masy:yezaaaaaaaa
firol:warrrrrr!!!!!!!!!
acece:ko telan tak cimbeng pastu????

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner