Thursday, July 23, 2009

New

Time: 1.11 pm
Location: CIMB atm machine Petronas UPM again..

Filling the petrol to myHubby En Best. Duit tak cukup plak nak lunch..so..pi laa cucuk cucuk....

Beratur...

Beratur...

Beratur...

Lutut bak gerudi dah sbb lapar....

tekan tekan butang.....picit situ...tekan sini....

kuar laaa.......

duit....hehehehe

terkejut.....baru beb!!!!!

ape lagik...amek laa gambo....:D

Muka belakang
Muka depan

Wah..chantek...bunga raye itu.. :D

Dan ape yg terbayang kat kepala aku ialah.........

Camne aku nak gune cash deposit machine utk byr duit kete..duit umah...sbb CDM tak support duit lima pluh baru!! huhuhuhuhuhuhu

pssssttt: ape pendapat anda ttg duit RM50 yang baru ni...????? pendapat terbaek dpt duit..........saidina...hihihihi :P




17 kumbang & bunga:

Firol said...

1st,,,

Hooo..duit lama kena simpan la ni..klasik hehehe

HEMY said...

Bukan saja2 dia kasi cantik camtu...sume tu ciri keselamatan..kasi lg susah nk dipalsukan..

tp masalah la kalu CDM takleh nk terima plak duit tu..baik ko blanje abc fradoo kat aku..ahahaha

aRaBeLLa said...

aku tak taw pon de duit baru..heh!!!
tadi aku kuar duit asal x dapat duit baru????? hukhuk

opaq said...
This comment has been removed by the author.
opaq said...

aku tengah bayangkan muka aku ada kat duit tu..

huhuhuh..

momentinlife said...

bg aku, duit tu tak chantek...
mcm xsiap design..huhu

John Iverson said...

Buruk.... duit mcm duit palsu... Argh!!!! :a:

kueh bakar said...

ha ah..
baik belanja aku dan hemy
btol tu

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aku dh lma ada duit 50 baru tu, beb.
first edition

ko baru ada?? hahaha.. ada unsur belagak d situ..

Jard The Great said...

aku nk blanja ko aima...... bile ko free?? ehehe

StingRay said...

macam duit palsu bila aku tgk dulu.haha...woit...jumaat jom...jumaat.... ha ha ha...


aku jumpa kedai bege baru.=)

aim-a said...

firol: ok..cepat frame!!!
hemy:ok..aku blanje ko bayo....hahhhaha :P
bella:tgh cetak lagik kot kat tmpt ko....:P
opaq: aik..apsal remove???ok ok ..aku banjer ko...hemy bayo :P muka ko?? wah!!! mestilah ko kne banjer fradoo gak :P
moment:takpe...yg penting RM50 bley bli mcm² :P
john:hhahahahhaahah :P
kueh:ok ok ok ...aku banjer ko n hemy..pastu opaq bayar gune duet baru..hihihi :P
hazerin: ade unsur dan sebatian serta atom di sini...hahahahaha :P
jard: hmmmmmmm.....nnt ku tanye PA aku bile aku free...hihihihi :P ko nak banjer gune not RM50 baru ke??? bape keping??? wahhh!!!!! tq tq tq :D
stingray: so ape lagik..gune laa RM50 baru yg mcm duit pelesu tu byr bege baru utk aku :P

13may said...

CDM tak accept lagi ker?

aim-a said...

13may:stakat ni yg aku tau..tak accept lagik....nak try esok....

mun-e said...

eh, smalam aku try gune CDM okey jek. dah bole masuk dah note baru. hehe

Erina Asmawani said...

masa memule customer byr gune duit baru ni..excited! simpan trus dalam beg xmo kasik kedut2..sekarang dah ramai byr pakai duit da x heran da..hee

aim-a said...

mune: ooooooooo..bagus!!!
erina: bagi kat akak laa...hehehe :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner