Friday, July 17, 2009

Tengkiuuuuuuu :D

Yey yey....arini ku dpt hadiah...hihihihihi..alhamdulillah....murah rezeki :D moge moge dimurahkan rezeki saye dan juge rezeki saudara ini.

After kelas malam td.....seperti yg dijanjikan smalam....saye pun terus menuju ke KUAZ( kolej 11,UM)...ade temujanji...ade blogger nak bagik sy hadiah...hihihihi...eksited i uuuuuuu.....:D

yeah!!! sy dpt sehelai t-shirt kaler oreng dr blogger ni...siap ade nama KUAZ lagik....hihihihi :P

Nampak tak t-shirt oreng tu??? tengkiu very very much bro john di atas pemberian t-shirt ni...nasib baik 'm'..muat gak....kalau ade lagik..simpan utk saye ye..saiz 's' ..:D

Lepak lepak kat cafe KUAZ ( kolej 11,UM)...minum minuman feveret ape lagik....milo ais laaa....borakborak pasal race...pasal Pandura..pasal masuk n kuar hutan.....wow!!! brader ni punye kompas menarik laaa....boley jadik cam loket/rantai gitu...kalau pakai gerenti tak sesat...:D

Aku kagum ngan bro ni..dah byk tempat dier jelajah...mesti da macam macam hutan dier masuk....bestkan!!! aku baru je masuk 2,3 hutan....tu pun da macam eksited je bile bercerite...ni apetah lagi bro ni yang dah berpuluh masuk utan...respek aaa same lu bro!!! :D

dan kepada sesiapa yang berminat nak join trip ke gunung nuang sabtu ni....kontek² laa bro ni...aku kalau x de kelas...dah pegi dah neh....sowi bro..next time hokkeh!!!


pssssssssssttttttt: hazerin, bro john dah simpan satu ekor ular hijo kat hang neh...bro john tanye camne nak send kat hang??? aku jawab..send je pakai post.....boley??? ahakssss!!! :P

14 kumbang & bunga:

aRaBeLLa said...

ehem ..ehem.

speedrider said...

wah! Aima ada bopren baru!!!! :c::c::c::c::c:

Masy said...

ehem ehem ehem lg ahakss

Jard The Great said...

ahahaha.... aku nk keropok lekor! tak kira!

momentinlife said...

aku mo jugak!

zonaku said...

hahhhahahaaaa.....
anta pakai pos?????????????

nangis la abg posmen tu

John Iverson said...

Kesian ular tu klu antar pakai pos... kering nnt... Nangis Hazerin tau... huhuhu... Malu I u mention nama i dlm entry u AWWWW

Monkey D Luffy said...

jangan jeles

kami masuk hutan

opaq said...

hehehe..

ada maksudkah???

:c:

acece said...

aima ko nak masuk hutan ke?..kena gigit pacat nt langsung surrender...hahaha...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

eh ehhh.. mampos la ular aku kalo anto pakai pos..

jeles la tu...

hehehe.. da suh john jinakkan dlu..
waahhhh.. ku sudah ada pet baru... yes2!!

dah ada nick name utk itu ular, aimaaa...

zonaku said...

hahahaha... ko nk namakan apa ular ijo tu????


sila jgn tunjuk pd sy yer...... tunjuk gambar x per

aim-a said...

bella: uhuk uhuk...batuk plak...
speedrider: so..bile nak masuk melodi???
masy: nak ubat batuk cap ibu dan anak ke kak masy???
jard:tadi kan baru ko dtg amek...slamat menggoreng!!!
moment:sile tanye bro john...dier byk ular nak bagik ko..hihihihi :P
zonaku:bukan stakat nangis....geli geleman kot...:P
john:malu???? cepat bertukar jadik daun semalu..hihihihi :P
kapten:sgt jeles!!!!
opaq:maksudnye...aku suh ko bagik t-shirt gak..bile bole dpt neh???
acece: pacat takut ngan aku....hahahhahahah :P
hazerin:ular??pet???tidak!!!!
zonaku:nnt sy suh john kasik zonaku seekor jugak...buat pet :P

nursarah87 said...

haha, rupanya bro john.. beliau adalah PM (pembantu mahasiswa) aku masa mggu haluan siswa UM 07/08 kat kuaz tuh..rupanya bro john still ada kat sana lagi ker?..huhu

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner