Wednesday, April 29, 2009

Rakyat mesia kene rajin bace buku dan rajin lepak sambil pekena abc fradoo

Yeah..aku ke sini lagi last week.Tahun lepas aku pegi juge.Entry tawun lepas bley bace kat sini. Ronggeng beli buku. Kat mane lagik kalau tak kat KLIBF,PWTC. Kelas ade sebelah petang..tp kiteorg berjaya memujuk lecturer supaya x yah buat kelas. Alasan-kiteorg-suda-malas-nak-masuk-kelas-dan-lecturer-pun-setuju-sbb-dia-pun-dah-mls-ajo-kiteorg-hahahahahhaaha :))

X mo cite panjang²..layan gambo je laa..:D

Aku suke MOY sbb karektor katun BLUES UTK AKU TU HENSEM .. rambut pjg beb..lawo..tp skrg dah tak layan sgt...tp disebabkan dpt majalah free..aku layan arr smula :D




Ni buku yang aku beli...Aku suke beli buku camni...best..mengisik masa lapang..ade sape² nak mewarna bersama aku? hehehehe :p


Klik utk tumbersaran yg sehat :D

Ni pulak buku yang korang rase..ade org nk beli ke? tak kuasa aiii..tgk tajuk pun dah meremang buku tengkuk...hehhehehe :P




Ok.Habis cite buku. Ni ade sedikit hupdate. YEAH!!!! aku suda ke ABC FRADOO. 2 kali lagik tuh..hahahhahhaha...:D

First time pi ngan adik aku.


Nmpk tak anak tokey kedai yang cun kat blakang tu tgh amik order.Rajin tui :p


Bersama anak tokey kedai yang rajin weh..thanks for the treats yaa...sodap :P

Kali kedua bersama ARABELLA..yeah!!!


Thanks weh teman aku pi pekena ais tengah² malam..hehehehe :p

Saje aku nak tempek gambo ABC Fradoo tu kat sini kasik korang terliur....dah laaa best..murah plak tu...so..bro...bile nak blanjer kiteorg neh? hehehhehe :p




DAN..LAST BUT NOT LEAST..AKU DAH CUTI START KAMIS HINGGA AHAD..BALIK GHANU WEH..RINDU DAH MENGGUNUNG GILER NEH KAT NEGERI KESAYANGAN AKU TU. DAN KEPADA PEKEJE² YANG RAJIN mengulor,hupdate blog time keje,chatting time keje,tido bwh meje,tido dlm bilik server,lepak pantry makan sampai kembong,AKU UCAPKAN SELAMAT HARI PEKEJE. YEAH!!!!RINDUKAN AKU OK!! :D


18 kumbang & bunga:

Monkey D Luffy said...

adik ko hensem ;p

Erina Asmawani said...

hahaha..kak aima..kelaka la baca entry ni..tajuk entry je da tak menahan..pastu teringat adik kak aima asek geleng2 kepala tiap kali nak capture gamba kita..hahha..
poning kepala dia layan kita..yg penting kite ley geng sebab masing2 suka tangkap gamba ;p kak aima mmg sporting abes la..

pe lagi, jom la semua ke Fradoo..(eh..eh..terpromote plak!) hehe..

p/s: kak, jgn lupe bwk ole2 dari ganu eh ;p

ierma said...

eh...eh...
ensemnyeeee si adik tu...kim salam..kim salam...hahahaha!

speedrider said...

aku nak belu satu la Abang tak sayang ayang?

wakakakaka

sedap nampak ABC tu. nak gak satu...

paiseh said...

kata pesta buku.. komik pun ada nih apa cite??

lepas makan ais malam2 tu jgn lupa mandi pulak ye.. esok2 bulih laa MC. hahahahahahahhaa...!!

mrblind said...

jadah apa buku 'abang sayang' tu..

miSz.haNie said...

tang buku "abg-ayang" tu.,..
bg free pn aku x hengen..
hahahahahaha

psst...ensem adik,,
ngorat boleh??
ekekeekke

zonaku said...

hohoohohohoo..
layan siang la ABC.. takut aku nk mkn memalam...

tp amaaaatttt la menyelerakan rupa bentuk nyaaaaa!

nnti aku carik buku abang-ayang tu... moskil tul aku ngan tajuk tuh!

HEMY said...

MOY tu bukan pelukis dia kan??tu mohd othman yusuf...pemilik company yg buat ujang tu tak silap aku

aku tak minat dh blues selamanya tu...lukisan kaku. masa AIE pelukis dia mmg best. skang sapa ntah pelukis..cuma amek idea AIE je..huhu

aku klik add ko..ko klik la add aku balik..ahahaha

aRaBeLLa said...

ahhhh aku nampak chubby!!!

btw thanks bebanyak banje aku..heheh

hemy bile ko nak kotakan janji manis mu itew...???

acece said...

pos laju frodoo kat aku weh..lapaq piang neh

kueh bakar said...

entah...hemy...ni dah awal bulan ni..cepat sebelum gaji abisssss

Jard The Great said...

perghh.... sedapnye abc fradoo.... terpingin plak... adehh...

asis said...

nape xde follower?

asis said...

sedapnye ais kacang..

Masy said...

jom ler gi situ. dekat sket dgn umah kakak comel. heheheh

dulu zaman ITM kitorang panggil ABC coklat je.

Mr PenyuBiru said...

buatlah map weh! aku pun nak pekena jugak.huhu

Fradoo ABC Madness said...

The best ABC in Shah ALAM. Fradoo ABC Madness

Jemputlah singgah di gerai ABC Fradoo kami. Kongsi pengalaman anda menikmati ABC Fradoo di facebook kami.

http://www.facebook.com/pages/Fradoo-ABC-Special-Madness/246489493986

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner