Monday, April 7, 2008

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR

Yes...akhirnya..aku pg jugak ke PESTA BUKU ANTARABANGSA kat PWTC..ye lah...aku mane penah pg..walopun duk kl dah hampir 7 tahung :P Mmg besar laa book fair nih..mcm2 ada :D aku sbnrnye tak abih round lagik.

Aku sampai kat pwtc ni jam 6.30pm after balik dr Plaza City 1. Aku sempat jalan kat ground floor jerk..walopun ari da lewat petang, rakyat2 malaysia masih ramai membanjiri pesta buku nih.Bagus...semangat membace buku masih ade lagik dlm diri masing2. Ade yg pg sorang(mcm aku),pg ngan family dan ade yg bwk anak2 pilih2 buku attend contest. sronok plak tgk.

Aku pg kat karangkraf nyer booth. Ingat nak bli novel2 chenta alaf 21. Aku terpk..nape aku nak membace novel chenta? mcm tak dak apa2 improvement jerk pd motivasi diri..(br sedar)..hihi..so..aku beralih ke arah booth Pustaka Salam. Akhirnya aku telah membli beberape buku untuk memotivasikan diri aku..:D Hope dpt laa abis bace buku2 nih :D



Buku buku motivasi yang telah aku bli :D

Conclusion: lately ni aku ske bace buku2 yang berbentuk motivasi dan keagamaan, ikut peningkatan usia kot..hihihi :P

4 kumbang & bunga:

ad3ck said...

hang pi ngan ada eh? ehehe baguslaa klu da suke bace buku2 motivasi neh, bukan pe biau kurang sket perangai kebudak-budakan ko tuh ehehe. *larrriiiiiiiiii*

aim-a said...

hehehehe..aku budak2 eh..aku mmg mude..terime kaseh:D aku pg sorang2 laa..tak skali ngan Ada.

ruru said...

ai..buku motivasi..ececcee..
bagusla..
baca novel chenta nnt ko jiwa kacau!
aku tak pe..
hati kering :p

hello Muhaimin..
i p sorg2 ja.
Da janji ngan Dr Sheikh Muszaphar okek :p

aim-a said...

to ruru:
tu la..bace buku motibasi lagik besh..:D ko bli buku Dr Sheikh Muszaphar yg kat booth MPH tu eh? hihihihi :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner