Tuesday, April 14, 2009

Aku belum sempat nak hupdate lagik....

Aku belum sempat nak hupdate lagik perjumpaan blogger...tensionnye..aku pi seminar semantic 14 - 16 haribulan...schedule aku penuh weh...

Internet bile ntah nak sampai kat umah aku.....giler lembab T* buat keje...huh!!
Boley jadik meroyan x de internet kat umah...
Sowi ye...nnt aku hupdate..chow!!

Rindukan aku OK!!!

10 kumbang & bunga:

miSz.haNie said...

aku nk rindu ngan entry ko jek..buleh??
hahahahahahaha

HEMY said...

takpe2..aku rindu..rinduuu

acece said...

TM tu byk unit ye..pi marah customer services..aku rasa DSLAM tmpt ko pindah tu dah overlimit melebihi 1500 user, so kena dirikan DSLAM yg baru sebab maybe ko customer ke 1501..

paham ke?

aRaBeLLa said...

oh ye besenyer kalo install streamyx kontraktor yg wat..TM tak bersalah..kontraktor tu yg lembap wat keje..huhuhu

zonaku said...

x per...
aku tunggu jer ko apdate
asal jgn lupa adjust pic tu nnti dah ler...

13may said...

bila nak ada tenet kat umah nih :D

Monkey D Luffy said...

aku dah baca semua cerita gath tu ;p

Masy said...

x rindu gak. heheh

Rantong said...

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

k.e.r.i. said...

nak rindu-rindu ko ni, nanti encik paiseh tak marah ke?

hahaha~

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner