Friday, April 10, 2009

Update update...aku dah hupdate...:D

Aku dah hupdate ni....

Internet masih on d way..2 minggu katenye baru boley bertenet kat umah...sungguh lembab TM ini ( sowi kepada blogger yang bekeje di TM yer..heheheh )....so..kne laaa update dr opis...aku tak biase la mengulor time keje ni...hahahahhahaha...biase arrr..pekeje paling comey laa katekan :P

Aku nak bgtau ni....

Aku dah terliur nak pi pekene ABC Fradoo milik seorg blogger ni...Dan disebabkan blogger ni jugak dah pegi TANPA ajak aku...aku dah majuk ngan dier..takpe..aku ajak org lain....

So...kepadaARABELLA,KAPTEN,JARDNESS dan blogger yang berada berdekatan ngan aku serta berminat NAK IKUT, sile laa sms aku...Jom kite kayakan bloggerni :D Target nak pi esok,sesudah aku abis kelas, hari Sabtu, dalam jam 6pm laa kite bertolak ke shah alam.Papehal..aku sms arrr korang..and korang pun sms laa aku...sape nak ikut JOM!!!


update 11/4/09: dpt msg dr erina...fradoo x dpt bukak hari sabtu sbb ade problem sket...huhuhuhu..sedey...nak nanges ni...:((

11 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

oits.. bukan dah tutup ka??

ierma said...

wehhhh
aku xdek esokkk...

eh..ajak paiseh la
hahahahahaah!

aim-a said...

to jard: dah bukak laa...kat tempat baru :D

to ierma: alah...boley laa...jom !!!

miSz.haNie said...

time aku x turun dr gunung tu la..
diaorg nk wat rombongan bagai..
sentap mak!
ahahaahahaha

famia said...

hehe.
kat sek2 tu ke.
olos dokek yoo..
nanti boley tapau ni

StingRay said...

bungkus satu...kurang susu ahhh...

Erina Asmawani said...

haha..sis aim-a..mari dtg beramai2 ke FRADOO..nak bg diskaun la kat sis aim-a n the geng =)

paiseh said...

o. majuk??
biarkan.. biarkan..
hahahahaa....!!

gua pegi sewey line je laa..
agak2 tak selamat kang, susah pulak anak orang.

acece said...

kalau nama nye aima yg ajak, sanggup den turun dari penang neh..tunggu yerrr..

Monkey D Luffy said...

aku takuttttt

aim-a said...

to misshanie: ko joging je arr...x yah naik gunung :P

to famia: tapau..cair ais tu nnt :P

to stingray: bereh boh!!siap!!

to erina: yum yum yum..ni x sabar ni :D

to paiseh: cepat pujuk aku!!!!

to acece:perghh...ok..aku tunggu shahmin dengan penuh kesabaran .. ngeeeee :D

to monkey: jgn risau..aku tak menggigit...muhahahahah :p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner