Sunday, April 12, 2009

2 Jejaka yang mungkin ada sedikit hensem bersama 3 Gadis manis yang mmg terserlah keComeylannye

Aku tak smpt nak story lagik ttg bloggers reunion smalam...u ollss tgk laa dulu gambo 2 Jejaka yang mungkin ada sedikit hensem bersama 3 Gadis manis yang mmg terserlah keComeylannye ini :D


Jeng Jeng Jeng...!!!

Ada lagik seorg Jejaka yang mungkin ada sedikit hensem dan seorg Gadis manis yang mmg terserlah keComeylannye tiada dalam gambar ini..

Cerita penuh akan menyusul kendian...

Harap peminat semua bersabar ye...muahahahaha :P

21 kumbang & bunga:

mrblind said...

mana satu lu.

aim-a said...

cube teke..hahahhaa :D

acece said...

gila abe rambut pacak, x boleh cari mkn la wa gini..
cik arabell pon ade..aik elok baik plak ngan aima..
igt berebut²..hahaha

Monkey D Luffy said...

aha.. semua comel2

aRaBeLLa said...

to acece-nak berebut2 camner, mana ade shahmin kat situ dowl..

Mr PenyuBiru said...

gambor ni jard dah approved blum ni?? hehe..

xuen adyla said...

hahahaah kak aima x ajak nak ikut nak ikut

paiseh said...

pehh.. gile lawa background.. mcm konsert da...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

waa..jard pun ade hak3..

wei jeles nyer teramat sgt la akuuu..

waaa...nk join gak uhuk.. aishh.. klo la aku dekat dgn korg hehehe...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

satu lagik aku nk bgtau


tajuk entry ko sgt panjanggggggggggggggggggggggggg...
hahahaha

Jard The Great said...

alololo.. rindu la kat ko niza.. cpt la balik KL wei!!! hahaha..

to penyuk.. dah approve daaa!! haha

kueh bakar said...

hi jr2! ekekekeke
keje rajin2...

Adry said...

Bestnya dapat jumpa bloggers lain...

Adry @ http://www.adrysabry.com

miSz.haNie said...

tu abg rambut cacak tu..
bwk kerepek ke..
hahahahahahaha

HEMY said...

tetiba aku terasa ni..camne ni??ahaha

aim-a said...

to acece: hahaah...kalah laa ko :P berebut? bawak turun shahmin dulu ok :P

to monkey: time kasey!!

to bella: betul betul betul :p

to Penyuk: approved!!! hehehehe :P

to xuen: kan dah ajak kat blog...:D meh laa..next time kat abc fradoo :D

to paiseh:haah..dan..ko tak rase ko mcm artis AF yang tersingkir keluar ke? muahahaah :p

to ieza: ko knal jard kah? wahh!! keciknye dunia...wey..turun kl laa weh..ice skating ke..naikkude ke..:P

to jard: aku pun rindu kat niza juge..korang kenal ek..wahhh..tak sangke .. kawan mu kawan ku juwe..:P

to kueh bakar: hi super-senior-yg-hensem-yg-aku-tak-sangke-ko-senior-aku..aku mmg rajin..rajin ngulor time keje..hehehe :P lunch je ngulor :P

to adry: ye!!! best giler..meh arrr join :D

to misz.hanie: haah..abg rambut cacak sedang pegang kerepek..gadis comey mane ntah yg bagik...:p

to hemy: ape yg ko terase? terase sedikit hensem ke? muahahaha :P email gambo weh...:P

tasikmerah said...

wa... gi dating... mak budak bulih ikut tak?

hehehehe...



.

aim-a said...

to kak tasik: boley boley...tp ade syarat...mak budak kne banjer budak² yang x de anak lagik..hehehehe :p

ad3ck said...

blah laa tak ajak huhu.

zonaku said...

bukankah ad3ck di ajak???
kalau dia ada dlm senarai dr awal...
aku confirm kehadiran dr awal gak!

kekekekeeee....
aim-a, ko jgn lupa edit2 gambo tu....
risau jer aku skrg ni.. takut kantoi!

zonaku said...

kalu ko berjaya, aku bg ko jeruk salak!

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner