Friday, April 3, 2009

Korang nak dapat pahala lebih tak?

Berkat doa korang...aku dah dpt umah sewa yang baru..terime kasih....alhamdulillah...tp kali ni aku duk umah setingkat je laa..takpe..aku redha aje jika itu rezeki aku....Aku pindah umah hari Ahad ni..(5April09)..


Tentatif Kronologi Pemindahan Umah..

Sabtu ( 40409)

8am - 6pm = Aku berMeditasi dlm kelas....berasap....zzzz....

6pm -7.30 pm = Perjalanan pulang dari kelas ke umah.....

7.30pm-8.45pm = Bersih diri, siapkan peralatan nak basuh umah baru...

9pm onwards = Selesaikan deposit umah sewa baru dan terus basuh umah....

Ahad (50409)

8am - 6pm = Aku berMeditasi dlm kelas....berasap....zzzz....

10am - onwards = Disebabkan aku ade kelas..maka pengangkutan barang² yang giler dasat byk menggunekan lori dijalankan oleh seorg adik aku, seorg osmet aku dan seorg kawan osmet aku. DISINI KERJASAMA ANDA AMAT LAH DIPERLUKAN..TERUTAMANYA TENAGA LELAKI YANG GAGAH..TAK HENSEM PUN TAKPE..ASAL BOOLEH ANGKUT SOFA,MEJE,ALMARI SLIDING 2 PINTU,PETI SEJUK,MESIN BASUH,KATIL,ALMARI DAPOR,..SESIAPE YANG FREE DAN NAK TLG AKU PINDAH..BOLEH LAAA BGTAU AKU :D BARANG AKU BYK GILER WEH...UMAH 2 TINGKAT YANG DAH LENGKAP SEMUANYA...KORANG BAYANGKAN LAH NAK PINDAHKAN CAMNE...NAK MENANGIS RASENYE...SABAR SABAR SABAR :D.

6pm-7.30 pm = Perjalanan pulang dari kelas ke umah.....

7.30 pm onwards = Bersih diri dan kemas segala barang yang belum dikemas dari umah lame pindah masuk umah baru.. pastikan umah dikosongkan hari ni juge..sbb..AKU MALAS DAH NAK PK PASAL UMAH AFTER NI..PENAT OTAK AKU...SABAR SABAR SABAR :D

Isnin (60409)

9am - 6pm = Bekeje seperti biase sbb aku ade byk meeting ari senin.huhuhuhuhu...

SO..IF BERMINAT..BUZZ ME OK...KERJASAMA ANDA SGT SAYE HARGAI...MUAHHHHH...APE? LAPAR SELEPAS ANGKUT BARANG?DUN WORRY...MAKANAN DISEDIAKAN SELEPAS KORANG ANGKUT BARANG...YANG PENTING KNE ARRR IKHLASKAN HATI ANDA...BARANG AKU SGT BANYAK .. DIULANG..SGT BANYAK...BAK KATA SORANG MEMBER AKU...AIMA..UMAH KO NI DAH MACAM MUZIUM..HAHAHHAHA :P SO..ADE SESIAPE YANG SUDI? :D

10 kumbang & bunga:

Monkey D Luffy said...

uhuk.. dah berjanji ;)

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

uhukk..aku jauh ler nk bantu ko hehe.. apsal pindah lak kan umah tu dh ok ape.

hak3..faham2..aku tau memang sgt byk brg ko hak3..

aku dulu satu bilik pindah je dh guna 2 kete inikan pulak engko yg pindah dr umah 2 tingkat tu.. huhu kompom penat gilerrr..

ps: baiknyer hati Monkey D Luffy tu sukarela hati nk tlg ke dipaksa ni haha..

aim-a said...

to kapten: hehehehe..takpe :D

to nieza: tuan umah nak duk smula umah tu.hehehehe..ko doakan dr jauh supaya pemindahan aku ni sng pun dah cukup..:D

Mohd Hafizd said...

alamak..saya di labuan lgik..tak leh lerr tolong secara physical..tolong kasi semangat je leh tak??

13may said...

http://tigabelasmay.blogspot.com/2009/04/04-easy-money.html

tasikmerah said...

pindah rumah mmg penat seh..

paiseh said...

sape suh beli barang byk2?
hahahahaaa..!!

13may said...

tadak makan2 masuk umah baru ka?

:D

aim-a said...

to hafizd: yeah!!! patutlah saye bersemangat aje ni :p

to maymay: tak sia² aku click nuffnang ko...dah kaye..bile mau bwk aku makan angin? hikhikhik :p

to kak tasik: huhuhu..bukan setakat penat kak..stress gilak :((

to paiseh: nnt dah kawen laki aku cuci kaki je masuk umah...semua barang dah ade...hahahahhaha :P

to maymay: ade ade..bukan ko kate nak dtg masak² ke?

laily said...

Sri pindah mane lak?

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner