Saturday, April 18, 2009

Situasi

Ada 1 situasi....


Pemanggil 1 dr T*: Salam Puan Sri Aima
Aku: Salam..Cik ye..
Pemanggil 1 dr T*: owh..maaf ye..kami nak buat pemasangan line phone kat umah ni..ada org kat umah?
Aku: Saya tak ade kat umah..tp housemate saye ade...
Pemanggil 1 dr T*: Owh..husband Cik ade kat umah ek...ok..nnt saya bgtau kontraktor.
Aku: CIk laaa....Osmet saye..bukan husbend saye..sy tak kawen lagik...
Pemanggil 1 dr T*:Owh..maafkan saye ye Puan...
*agak² budak yg call ni tak dpt beza Puan ngan Cik ke? pagi² dah buat aku hot..huih.

Agak² patut tak aku pi kat T* dan offer service training mengajo bahase melaysia?
Sowi kalau ade blogger yg kje ngan T* ye...ni hanya utk pemanggil diatas tu shj :D

17 kumbang & bunga:

mun-e said...

haha. xpatut betul la org tu.

sudah terang lagi bersuluh ko kate xkawen lagi tp die panggil puan jugak. kihkih.

zonaku said...

nasib la... kengkadang tu buat² x paham....

182 said...

tumpang tanya..
perempuan mmg marah ea klu belum kahwin tp dipanggil puan?

aRaBeLLa said...

dia neves tuh..tershasul..ahaksss..

acece said...

lempang je ngan papan katil, baru sehati sejiwa..wakaka

Mr PenyuBiru said...

kelakarlah entri PUAN SRI AIMA hari ni. haha..

Zaidon said...

saje-saje buat tak faham tu kot..

Monkey D Luffy said...

hai PUAN ;p

paiseh said...

nampak sangat sore lu kategori ibu2.
hahahahahaa..!!

ierma said...

alaaa...x lama ler tu nk jadik puan
hahahahaha!

miSz.haNie said...

pe kata..lu lempang jek paiseh ngan papan katil..ats komen beliau itu...
hahahahaha

~~lain kali ckp la...ai bkn puan..ai datin..
kahkahkah :P

Masy said...

dah sebot osmet pon x paham lg. bangla kot hahahahhah

opaq said...

bila puan nak blanja aku??

puan blanja jard je..xaci laa..

tasikmerah said...

cakap je... saya tak de asben. ank ikan. ade. hehehehe...



.

alif-mikail said...

laa.... tak kawen lagi?

ada peluang ahhaa

xuen adyla said...

patut patut

TM x efisen lembab n ngok
suka letak on hold

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hahaha siot la.

klo aku pun hot jugak d panggil puan kah3..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner