Thursday, May 7, 2009

Hampir

Smalam En.Best dan aku hampir...

hampir menemui maut...nauzubillah

En.Best baru service. On d way ke UM. Jam 7.30pm. Masuk simpang ke kerinchi menghala UM.Dengan kelajuan 100km/j. Lagu TIADA LAGI dr amy search berkumandang kat HotfM . Jiwa terasa sesuatu. Teringat kepada dia. Dia yang suatu ketika dulu yang aku syg..tp skrg ku rasa makin jauh. Terus tekan pedal minyak. Fikiran Kosong. Hati Sebak.

Tiba tiba. Akak!!!

Aku terus tekan break.Rupanya trafic lite merah dan aku berada di tengah jalan dan di kanan aku adalah segerompolan motosikal dan kereta yang sedang menuju ke arah En.Best...

Tukar gear reverse. Undurkan kereta. Mengucap panjang.

Sory Alfred (nama sebenar). Sy tak perasan lampu merah. huhuhuhu...terlayan perasaan kejap.Thanks tadik ek. huhuhuhu.

Parah parah.

kenapa ngan aku ni.

hope tak selamanya mcm ni.


14 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

aima! jgn la gitu wei... huhu.. lenkali drive pasang lagu rock.. takde la ko layan perasaan...

adehh!

Erina Asmawani said...

wuishh sis..bahaya nye..ya allah, kalau xde org kat sebelah tadi..
thanx god semua ok, xde pape

next time, drive carefully k kak..tol la, sokong ckp jard..pasang music rock je..hehe..

jgn sedih2 sis..jom g fradoo,happy kn diri ;)

Mr PenyuBiru said...

cinta tak semestinya bersatu tapi janganlah kerna cinta penunggang dan pemandu lain turut menjadi mangsa. anda mampu mengubahnye.hehe

ierma said...

uisk ko....
sib baik!
aku takut paiseh nangeh geguling2 jer nanti hahahahaahaha!

mrblind said...

peh..bahaya betul..

HEMY said...

ahahaha....undur balik???hebattttt

kalau ko tak undur mesti kena maki kaw kaw

zonaku said...

ya rabbi.. mesti darah tinggal secawan kan?????

tapi simpang tu aku pun pernah gak sekali dua hampir terlajak!

lain kali hati² ya!

Firol said...

Ni dah macam lagu LAMUNAN TERHENTI, kendian lagu BILA IZRAIL DATANG MEMANGGIL... hushh nyaris,beringat la kawan

chemistry_lady said...

uisk kawan, dasat gak penangan org tu pd ko.. anyhow, more careful nextime k

aim-a said...

to jard: lagu rock? slalu..sampai nak terkeluar anak tekak nyanyi..hehhhe :p

to erina: yeah..nnt nak ke frado lagik :D

to Penyu:hehehe..time kaseh pak!! :p

to ierma: paiseh nanges? bertuah!! hahahahhaha :p

to mr.blind: betul betul betul :p

to hemy: bukan stakat maki..agaknye En. Best aku bertukar menjadik besi buruk kot..nauzubillah :p

to zonaku: uih..darah toksah ckp arr..menggigil beb!! nasib baik bley masuk gear reverse..hehehe :p

to Firol: hehehehhe :P mmg pkran aku terhenti seketika :P

to hajar: mmg penangan dier sgt laa kuatnye..mcm tsunami :D thanks for the advise bebeh..:D

~nasrah~ said...

sri..aku tau rasa tu. ingat DIA yg lg hebat ok?

aim-a said...

tonasrah: Baekkkkk!!! Aku tak sengaje teringat..sbb lagu tu sayu sgt..terlayan perasaan :p

Monkey D Luffy said...

ko ni

StingRay said...

paiseh kat bangunan sebelah tu je....hahahaa

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner