Sunday, April 5, 2009

Harap Bersabar ye...

Korang semua blogger peminat kipas mati aku..harap bersabar ye...maybe aku akan tak on9 waktu malam utk seminggu 2 ni utk membalas serta membuat onar di blog anda semua...Ini adalah kerna.....

aku baru pindah umah...so..nak kne uruskan laaa pemindahan wireless ni juge..

nanti semua dah ok..tenet dah ade kat umah baru...aku akan online malam la :D

Rindukan aku ok!!

13 kumbang & bunga:

13may said...

ok!

:D

paiseh said...

eleh.. gua nak tengok je..
abih laa intenet kat opis. huh!!

Mr PenyuBiru said...

selama ni bukan ko online kat opis ke? biler malam bukan ko bantai tido ke? cait! hik3..

acece said...

hah, mana ko tau aku peminat kipas mati? aku mang mencari kipas mati wat collection..sebab kipas aku dulu tu dah uzur

opaq said...

haih~....

rindula aku pasni

mun-e said...

oh.. ok ;)

xuen adyla said...

ye ke? tapi kak aim-a slalu komen blog paiseh.. tanpa gagal owh

curiga curiga

mau x xuen match make kan kalian.. kerna kalian serasi bersama

ska said...

ko pindah mane aima?

ierma said...

wa riso2 kut paiseh rindukan lu..hahahahaa

Jard The Great said...

dah pindah umah.... bnyk siot barang2 ko ... hehe..

ad3ck said...

nak bersabar sampai bila????

joegrimjow said...

sabar pon ada tahapnye
kekeke

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

lalalala...aku x rindu pun lalalaa ;) hak3.. gurau je hehe

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner