Friday, April 24, 2009

Sapu

Saye singgah sini utk...

Sapu sawang² yang melekat kat blog ni..sowi lame tak update...

Smalam aku ke T* lagik...utk kali ke 3!!! ape kes dah 3 minggu x de internet kat umah aku ni..

Sampai aje...Masuk T* Serdang...



KeHangenan aku bertambah bile tgk notis tu...adeh adeh adeh..

Dan...aku kne tunggu kira² satu jam...habis time lunch aku...dan Jawapan adalah...

T*: Cik...Internet cik kami dah sambung...tp tak tau laa kenapa tak de connection..takpe..saye jump line skali lagik..
Aku: Bile bley internet ni?
T*: Tunggu laa 3 hari dari tarikh harini..
Aku: Dari 3 minggu lepas 3 hari 3 hari...ni dah bape hari..huh.(*emo*)

Pastu...balik ke tempat aku paking kete...2 das beb kne!!! besar plak tuh!!!





Ape senjate yg sesuai utk sula bontot burung ek? Takde tempat lain nak landing ta*ik ke?(*emo*)

16 kumbang & bunga:

ierma said...

eh..eh...
seblum sula tu..ko kena pastikan burung apa yg melabuq kt kete ko tu...hahahahaha!

Jard The Great said...

alalala.. kesiannya.. kena taik burung la plak.. huhuhu..

sabar ye aima... sabar...

aRaBeLLa said...

uhukzz bad day la nieh..huhu
aku tumpang simpati kat ko aima..huhu(tak pon ko try la gi branch len..T* serdang tu yg lembap kot)

miSz.haNie said...

dugaan tu weh...dugaan...
;P

paiseh said...

tabaik marah2..
minum air suam byk2..

13may said...

alasan TM yg sungguh tipikal :D

zonaku said...

bawak btendang ya......
jom p pesta buku!

HEMY said...

senjata plg seswai ialah...jari cik arabella..ahahaha

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hahaha.. ko ni ganaz betul ade ke nk sula bontot burung kah3..

wei aku kena berak burung betul2 kat atas kepala aku tau nsib baik pakai tudung masa tu hak3.. kat mana lgik klo x kat maydin kat jln tar tu huhu

Monkey D Luffy said...

kenapa lekat MCD tu macam bonto*?

kakaka

k.e.r.i. said...

ini lagi sorang hantu mekdi.
haha.
pelik lah kau tempek.

aim-a said...

to kapten n keri: tu tanda aku letak terbalik tanda boikot mekdi..hehehhe...

John Iverson said...

HAHA... lastik je... nk pinjam lastik? ada kt my next entry

xuen adyla said...

kak aima t* tu kena ckp kasar2
kalu ckp baik2 memang la 3 bulan pun xsiap..
sebab pernah terjadi
pastu kalu boleh speaking
telefon je 100
then 1 then tekan 2 then tekan 1
ckp suruh pasang and sila maki2 sekali

serous and kalu boleh ckp cmni

u tau x 3 minggu tu brapa di=uit i terbang? i ni bisnes guna internet
pelanggan oversea interact pakai webcam semua..

sila buat jgn malu2... then ckp sy tungu dr hari apa u jamji smpai sekarg xbuat2 kamu ni nak keje ke x

boleh jamin berkesan

dulu xuen ada buat juga cmtu..
dyorg takut owh..
kalu tenet lambat buat report je dyorg terus fix
kalu x mesti kena dgr i membebel
and phone 24 hr

xuen kata i can do this day long but can u

berasap je operator tu

hahahah.. well kak aim-a pe lagi terus ja aplikasikan

aRaBeLLa said...

aku lempang ko gak hemy..

mrblind said...

boikot mcd..terbaik..hahah

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner