Thursday, April 16, 2009

Korang pernah rase tak...

Korang pernah rase tak...bile keje dah terlampau banyak...bertimbun²...semua dtg serentak...semua kejar dateline....anda tak sempat nak kejar...anda rase nak muntah hijo kuning merah biru semua...itulah yang aku rase skrg neh...arrrgghhh....i need rest.....but...x boley buat masa skrg neh...nak nanges!!!!huhuhuhu!!!!

22 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

pernah! tapi dah lama berlalu. rasa lega. akan datang mungkin akan alami lagi. biasalah..keje..

HEMY said...

apa nanges2 ni aima..relax...coolll

aku sll gak kena camni..mula2 dpt tu mmg rasa arghhh..byknya..mula rasa dingin2 je peluh.

tp ko rilek..amek air..satu2 ko go through..sedar2 dh abis..then..eh??la tu je ke??

siyesss

ska said...

pernah!!!

aku mmg tgh rasa nak muntah, pastue rasa blank kejap sbb tatau nak buat yg mana, pastue skt blkg, byk lg lah simptom2 nye.

aku pon td dh rasa nk nangis dh. skang nih dh dpt ilham rasa okey sket. huhu...

aRaBeLLa said...

selalu sangat aima..tetambah keje aku ni deal dengan dateline..ni senin ni aku ade UAT..bulan 5 dah nak masuk production pastu ade lagi asignment yg menyusul..pehhh tak ley dok ngelat di watnye..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

erkk... salu sgt hehehe...

dh namanye pun keje hehe ;)

13may said...

keadaan aku camtu la sekrg...

letihhhhh!!!!

hehhe hehhe

Erina Asmawani said...

sabar eh kak..pasni ley g cuti2..

Firol said...

selalu...kadang tu sampai dah tak terbuat..lewat hantar...

SJ said...

arrggghhh!

bila nak habis ni?? lepas satu, satu... uwaaaaaaaaaaaa

Mohd Hafizd said...

memang penat adn exhaust sgt2 kan??

xuen adyla said...

flush dlm tandas

kalu bos tanya pon lantak je

dia nak buat siasatan

jangan takut peguam xuen ada

mesti kita menang kes sebab bukti xkan dyorg jumpa la..

pakar forensic tu xkan nak g loji kumbahan geledah kut kan?

smoga kak aim-a happy la..

then kalu dy dah kalah kita sue dy coz buat fitnah n sue malu kerana dituduh buat kerja camtu..<--buang kerja dlm bilik air.

sue malu dpt 5k owh

mau x kak aim-a

xuen adyla said...

lagi satu kalu xleyh gak

pg peraih kat s paiseh tu

hahahhahaah biar padan dy xyah cuti langsung

agak jahat tapi bahagia

k.e.r.i. said...

kepala da serabut, lepak ioi lah.
pekena secret seslice dua.

mrblind said...

rilek..control jiwa..hisap rokok dulu..heh

Masy said...

gwa tgh btabah

StingRay said...

tarik je rambut bos ko tuh...

ha ha ha

Zaidon said...

Salam.. saborla, untung2 bulan ni gaji lebih sikit :)

Apizolla said...

situasi aku laie best.. sekali dtg.. hambik 30 system reporting error yg na kena modify n settle dlm masa 1 minggu.... tiap2 ari balik mlm... tp selamat bos baik.. cakap dinner tiap2 mlm dia blanje..

so seminggu lepas... dinner aku adalah Kenny Rogers+KFC+Pizza Hut dll

hahahhahahah

aim-a said...

to all..kiranya aku normal laa ek..semua pernah rase...cume..aku jeles ngan apis..err..err..bos ko x mo tuko masuk kompeni aku ke? hehehehe :p

Jard The Great said...

ko kena minta cuti la aima.. huhu...

kueh bakar said...

gaji da naik..
hehehehe..

keje pun naik laa...

aim-a said...

to jard: mmg nak cuti..bulan may nnt..aku dah mcm tak tahan dah neh .

to kueh: huhuhu...ye kot..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner