Monday, February 2, 2009

Manyak Syok Oooooo!!!

Last weken kan cuti raye cine...mmg manyak syok oooooo...yelah...cuti panjang...dan mase inilah diambil utk bersantai bersama yang tersayang.....heheheheh....


Ke mane aku pegi?Wif mysayangBestari( Ku tak naik bas mcm dia ni...sbb after pg sini..ku nak terus balik Ghanu)...so...ku meredah LPT bersama sayangku itu..semangat berkobar.......maka sampailah di destinasi cinta...hehhehehe :D








Aku pg bercuti bukan mengikut sugar daddy or sape² lagi jejaka yang bermulut manis diluar sane...Aku bercuti ini adalah bagi meraikan ulangtahun ke 10 penubuhan company aku. Kiranya CEO blanje laa nih..hehhehehhe..Thanx Dr. :D

Ade peribahasa menyatekan Gambar boley mentafsirkan seribu sejuta perkataan..so...layan!!!




Obor-Obor Berenang Atas Tanggungjawab Sendiri..hahahahhahahha!!!

Lompat!!! See..aku boley lompat dgn tingggi..hahahahah...giler excited!!!


Bukan kaki aku....tp kaki mr. photographer...hehhehehhe :p





Orang Orang Kuat :D Thankx for the trip!!!

Tahun depan buat kat oversea laa plak ek :p hehehehe :p


Jeng Jeng Jeng!!! jangan jeles ye..aku n COO aku menang best dress malam tu..hehehehhe :D




Dapat hadiah lampu tido...chantek sgt!!! Dan untuk pertama kali dlm hidup.. aku menang cabutan bertuah...akhirnyer setelah 26 tahun..hehehhe...hadiah cabutaan bertuah dpt lampu tido version kecik n klassik sket :P


Bukan BF aku..BF orang...tp sweet kan...hehehehhehe :D


Perkara wajib buat..hehehhehe...conteng² ler..:D




Beezzzzzz!!!!

Mmg syok laaa percutian 2 hari satu malam ni...kiteorg makin kenal...rapat .. rase close...dan disebabkan pantang jumpe laut dan terlalu excited jumpe ombak pantai yang best..mandi x hengat...main air masin itu dengan gumbiranya....maka .. terjadilah entry ini...hehehhehe :p

Conclusionnye Pantai Cherating mmg best laaaaaaa!!!!! Thankx to olls!!!Enjoy sangat!!!

Entry masih tak habis lagik....after Cherating ni...aku ke Kelantan pulak...

Tp u oll mcm dah penat lak membace kan..so...aku sambung next time laaa....hehehhehee..tungggguuuuuuu :D

11 kumbang & bunga:

aRaBeLLa said...

emm kawan sy gi last week kate ribut kat sana..tak ribut ke? pastu kat sana yg ade kes lemas aritu kan?

ad3ck said...

ko terlupa nak tulis "Aima POYO" kat pasir pantai tuh.

Jard The Great said...

waaa.. gune photoscape nih.. hehehe..

paiseh said...

hoh..! gua pun lalu laa cherating time balik tu.. hahahahahaa..!!

Hidemichimomotani said...

Jangan kacau...obor-obor ada tanggungjawab nak settlekan!

*cute la yg t-shirt pink

sultan said...

pas cherating kelantan plak. korang ni keje ke tak ni. haha...

Monkey D Luffy said...

mana baju yg ko beli hr tu? tak pakai ker?

13may said...

ko tak beli ole ole untuk aku ker?

aim-a said...

to arabella: x da papa pun..cuaca ok...chantek...siap bley mandi laut lagik :p

to ad3ck: dah tentu aku ade tulis ADECK POYO...tp time tu x amik gambo plak :P

to jard: ko ni...mengintip aku ek...hehehehe :p

to paiseh: awat tak singgah? boley mandi manda laut skali ngan aku :P

to hide: aku tgk x dak pun t-shirt pink dlm entry aku ni...ko tgk blog mane neh?hurmmmm :P

to sultan: mestilah cuti² mesia...:D ke kelantan tu aku je..yg lain balik key elll :p

to kapten: lah..yg menang best dress tu baju tu laa...yg beli skali ngan ko tuh..ooopssssssss :P

to 13may: ade...tp lam perut aku dah..hang jauh sgt nak kirim .. :p

Masy said...

santek arrr baju tu huhuhu

Mr PenyuBiru said...

aku baru balik cherating, so tak heran lah.hehe..

bestdrees?? ape tu? kalu yer pun excited sgt, ejaan kasi betul la.hehe..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner