Thursday, February 19, 2009

Its Complicated

Its complicated...semalam aku kne basuh sket ngan bos aku...huhuhuhu..nasib baik basuh gune sabun mandi johnson...lembut..tp duhai..hati tak tenteram bile bos tegur...rase cam dah buat salah besar aje...nak kne baiki smula ni...aku x mo bos rase x sng ngan aku...aku kan x suke sshkan sape²..bile bos susah hati..aku pun susah hati gak.....huhuhuhuhu

I dunno why laa...lately ni..hidup a little bit messy arrr...keje,blajo,personal...dah bercampor aduk dah...tp aku x mo arrr sbb aku blajo part time aku nak jadikkan itu sbgai satu alasan...cume..aku rase serabut...a lot of things need to do..need to do....a lot of readings...dan...skrg otak aku dah cramp...leher aku dah sakit²..dah cramp..nak toleh kiri kanan pun susah..dah mcm robocop...huhuhuhuhuhu

Td buat review pasal protein...pastu bile tgk structure protein tu...rasenye mcm hidup aku skrg plak...serabut tp semua bende yg serabut tu penting bile combindkan ...dan perlu di buat juge....arrrggghhhh.....





saye ade masalah nak manage time di sini...ckp mmg sng...manage manage n cube manage..tp..bile nak IMPLEMENT tu yg susah arrr....so..to whom it might be consen...please give me a TIME..huhuhuhuhu...

p/s credit and thanks a lot for one of my blogger yg sering sms sy dan sy pun sering sms dia...thanks for your time...i feel more better when i sms u...thanks beb...muah muah muah utk ko...:p hehehehhe :D

9 kumbang & bunga:

Monkey D Luffy said...

kesian ko... uhuk

Mohd Hafizd said...

hmm..kne basuh ngn bos..

i did once feel the same thing. we feel really down n depressed.

but, look at positive perspective of view, ur bos want you to be the best and out from comfort zone.

just take ur bos's word as challenge and try ur best.

Mr PenyuBiru said...

siapalah blogger yg dikatakan itu.sungguh kotroversi sekali.haha.

jom main ice skating! haha

Jard The Great said...

paiseh ker??? hehe

nways... ko kena ikut kursus time management barangkali.. =p =p

maymay said...

wah wah wah!!!

dok layan sms....

bila plak nak layan sms ngan aku nih?

ngeh ngeh ngeh >:)

Im Single said...

eh...lu keje wat mashmellow eh?

acece said...

selalu messy ni ade kaitan ngan masalah mandi pagi? mandi ke?

paiseh said...

gua pun slalu pe depress mcmtu.. gua tido.. bangun gua solat.. aman...

*to jard : lu penah kkena KameHaMeha takk.?? gua dah lama tak besilat nih!!

aim-a said...

to all: THANKS!!!!!!!!!! Bile bace komen u olls...buat aku tersengeh..hehehhe..kurrrenng sket tensi ni :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner