Tuesday, February 24, 2009

Sama tapi tak serupa...

Yeah..my workstation yang berkadar terus dengan life aku yang agak messy beberape minggu ni...



Keadaan meje semalam...


Keadaan meje arini..

Apekah persamaan dan perbezaan kedua kedua gambo ini? hehehehhe :D

Ni aku tak upload lagik keadaan meje study aku kat umah...aku dah tak dpt nak differentiate mane satu meje study n mane satu meje makan..hahahhahha :p

Tp aku enjoy sbb byk makanan...hahahhaha...wanna join?


12 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

ceh... makan je ko tau ek?? hehe

Monkey D Luffy said...

aah... ko patut ajak aku yg masih dalam proses tumbesaran ni... aku perlu makanan yg byk...

Firol said...

hooo...memang le bab makan tak nah tinggl...zaman sekolah dulu ada ke ko mcm ni...mcm takde jeee

paiseh said...

gua asik duk tengok menatang ijau atas kompartmen tuh.. gua mau bulih..??

aim-a said...

to jard: ade bende lain yang aku tau..cthnye..mencr idea nak knekan ko..hehehhhe :p

to kapten: meh ler..tp ko tu yang segan²..nak makan ngan jard aje..ngan aku x mo..hahahahaha :p

to firol: tp still menten kan..same cam time skoloh dulu kan?kan?kan? :p

to paiseh: pertukaran system bata akan berlaku disini..ko banjer aku tgk movie Geng..aku bg menatang ijau yang hak milik syarikat tu kat ko..buley?hahaahaha :p

Mr PenyuBiru said...

patutlah buat onar kat blogku, rupanya hidup ko penur dengan onar. haha..

maymay said...

gambar # 1: ko tengah keja..

gambar # 2: ko tengah ngulor sebab tgh layan blog..

report bos!

:P

aim-a said...

to penyu: hehehehe..ape salahnye kan...kan kite satu kampung..hahahhahaha :P dah ko x hupdate hupdate :p

to maymay: aaarrr....mane ko tau ni...hehehehe :P jgn aarrr repot...COO duk blakang aku je tu...hehehe :p

en_me said...

roti gardenia semalam tewww tak abess lagikkks erk.. ehehe

ska said...

same ah, aku kt umah pon kat situlah aku buat keja, kat situlah aku mkn, kat situlah aku tgk tv. gile sepah wehh.. sape nk dtg umah aku, kena inform awal2. supaya bleh kemas.. haha...

ad3ck said...

dua-dua berselerak dan tak terurus!

aim-a said...

to en_me: dah habis dah :D

to ska: kite serupa...kite serupa...hahahahha :p

to ad3ck: kemas sket arrrrr dr meje ko..hehehhehe :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner