Tuesday, February 17, 2009

Saye terpegun....

Tak tau arrr nak ckp pe..sy terpegun...layan....


















sy tak pandai melukis..tp sy terer mewarna..tp sy slalu dpt a time subject lukisan...sbb ape? sbb one of pelukis negara adalah jiran saye...hehehehe :P

credit for sizzsue diatas gambar² ini ye..ade gak idea sy nak berblog :p

18 kumbang & bunga:

paiseh said...

hahaha.. kire de great escape jugak laa ni..? xpe.. gua pun tak penah tengok ada dinding gitu gaya.. alaa.. kalu budak2 conteng jadi huduh jugak. hahahaa...!!

Jard The Great said...

waaa. aima.. paiseh ko jadi pengomen pertama la.. hehehe...


pewiittt!!!

oo.. lupa mo komen.. ko ikut gaya debik ek??? post forwarded email kan? kan?

Mr PenyuBiru said...

blog ko nak jadi cam blog carca marba ek? haha

aim-a said...

to paiseh: kalau anak aku yg conteng nnt sure chantek..sbb anak aku pandai melukis..hhehehe ..errr....errr...errr...dah terberangan ttg future cam kapten luffy laaa pulek :P

to jard: adakah ko sedang mengagendakan sesuatu antara kami berdua yang kiut ini? hehehehe...:P
aku ikut demi berkongsi sesuatu dgn peminat² aku...sbb SHARING IS CARING kan..kan..kan...:p

aim-a said...

to penyu: tak aih...ni namenye blog yang bermultitasking ... hehehehhe :P

maymay said...

nanti kita buat gini yea kat umah kita...

errr..kita??? hehhe hehhe :P

aim-a said...

to maymay: haah laa abg..syg mmg terpk nak buat mcm tu nnt kat umah kite....errr....err....arrrrrr....aku dah berjangkit ngan kapten luffy...tulun...hehehhehehe :P

pandangdenganmatahati said...

huwah :O kagum kagum (kagum smp mulut ternganga) hehe

aim-a said...

to murni: tutup mulut tu...nnt cat masuk lam mulut..hhahahhahaah :p

Monkey D Luffy said...

JIMAT NAK BUAT PENGUBAHSUAIAN EK

aim-a said...

to kapten: hehehehe...painting lagik mahai pun..tp takpe..maymay sanggup..hahahahhaa :p

Monkey D Luffy said...

maymay sapa?

aim-a said...

to kapten: blogger kat atas nung..hehehehe :p

k.e.r.i. said...

dasat weyh dia lukis.
banyak aku dapat emel ada gambau-gambau macam ni.

ad3ck said...

cantik. soh dia buat satu kat bilik tidurku, gamba pompuan aahahahhhaahha.

aim-a said...

to keri: tu arrr....lawo kan...:D

to ad3ck: heheehe...dia kate dia boley lukis free je utk ko :p aku suh dia lukis gambo pompuan...yg ade taring...rambut pjg...baju putih labuh..muke pucat....:P

Kipas said...

hmm... ruang rumah yg kecik leh nmpk lg besau... hebat2... bile tahun la dpt melukis cm 2??

en_me said...

mat salleh yg buat tewww..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner