Friday, February 6, 2009

Jangan Tergopoh gapah dalam membuat sesuatu perkara...

U olls...jangan tergopoh gapah dlm membuat sesuatu perkara ye..Jadikan teladan....hehehhehe :D

video

21 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

1st!

ok pasnih baru nak tinguk klip

Jard The Great said...

hahahaha...

adussssssssssss..........

klakar benar!

mcm dominoes plak diorg buat..
haaahahaha...

Mr PenyuBiru said...

adehh!!

haha..

lawak seh!

tapi ku musykil satu jer, adakah mmg purposely lakonan dibuat² atau mmg betul² berlaku. pasai aku hairan camne situasi ni boleh dirakanmkan, cam dah dirancang.

aim-a said...

to jard: bukan stakat domino..aku rase dah mcm main boling plak..hehehhehe :p

to penyu: ade CCTV kot...hehehehhehe...pernah terjadik ape mcm ni..cume x langgar org laa..jatuh sndri je kat saf..hehehhehe :p

Mr PenyuBiru said...

CCTV biasanya kamera nyer diatas, tapi vid ni cam kamera atas lantai jer. aku ingat kamera pakcik yg duduk tu lah. a'aa ek, naper pakcik yg duduk tu tak solat skali.

aim-a said...

to penyu lagik: CCTV ade gak yg kat bawah..CCTV yg terjatuh...hehhehehe :P pakcik tu dah solat kot..ni mesti jemaah yg second round ni...:P

paiseh said...

apa muslihat la nih..
solat pon main2.. gua murka nih..
hahahahaahaa..!!

aim-a said...

to paiseh: ni bukan main2 la beb...aku suatu skolah dulu pun pernah terkene camni...tp x lah roboh sme saf....:P

pandangdenganmatahati said...

x logik la jatuh 1 saf camtu.
kte solat diri tegak dan kukuh kan. bukan diri lemah gemalai thp sng nak jatuh.paling2 pon org paling kiri skali jek y mungkin tjatuh.

ni video org kafir saje2 buat utk gelakkan kte org islam. bnyk lg video2 camni. huhuhu.

ini pandangan peribadi ku shj :)

pandangdenganmatahati said...

dh ade org bincang kan psl hal ni kat sini http://www.carigold.com/portal/forums/archive/index.php/t-17544.html

hmmm. jgn marah ya sri. :)

B|itHeGaL said...

lawak...lawak...

B|itHeGaL said...

tapi bile aku tgk kali kedua... mmg nmpk cam buat2... psl pakcik yg duduk tu saje sebok angkat kaki...

B|itHeGaL said...

so, dengar kepakaran csi aku... aku rase mmg saje buat ni... lalalalala...

aim-a said...

to murni: hehehhehe...aku tidak pk sejauh itu...sbb perkara hampir serupa mcm ni pernah terjadik dlm hidup aku...

to murni lagik: owh ye? nnt ku check :D tak marah laa..kite kan bebas bersuare :)

to bithegal: terlalu byk utk dijelaskan...dan aku pun rase mcm tu jugak....:D
errrr...ko x mo flood/spam blog aku ke ngan msg² yg byk? hheehehehehehe :P

Monkey D Luffy said...

ada gak lawak cam ni. hahaha

B|itHeGaL said...

yuuhuu.... nnt aim-a... mmg ade niat nk spam ko gk... biar ku amik mood dulu... lalalalala...

13may said...

hehhe hehhe

Im Single said...

ni tipu je. gua yg berlakon. mase tu gua melajar qiraat sab'ah ngan mas fahri sungai nil.

ad3ck said...

aku penah terbaca ada beberapa kesilapan semasa sembahyang, salah satunya terkejar-kejar. Walaupong da terlewat nak join jemaah, tak perlu terkejar-kejar. mungkin video tuh dah pong tunjukkan kenape ;p.

ad3ck said...

amboi sedapnye buat tsunami komen kat blog ku ye? ko tak pikirkan apa kesannye terhadap ko? sama2 kita nantikan yeeee? >:)

Riezal said...

adeh tatkala ini.. aku berguling2 di bawah meja.. macam mana laa aku nak khusyuk waktu solat nanti..duk terbayang stuntman2 ni

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner