Sunday, February 22, 2009

Betul Betul Betul

Yeah...hari ni hari ahad...dan aku bangun seawal pagi 7.30 utk ke kelas...huhuhuhuhu....bdn letih..otak penat...dan gerakan pun mcm labi labi mengandung ( sowi arrrr paiseh..aku gune ayat hang...mcm best plak :P ) betul betul betul :p

Kelas arini sgt stresss..sbb kelas smalam sampai kui 4.30pm ..overload..arini plak samb dr 9 pg-1.30pm..adeh adeh adeh..aku tensi...sbb diakhir kelas..katenye nak buat test minggu depan...arrrrrrrr...nak menangis pun ade gak..takpe..rilek rilek...menten comey :P hehehhee :P

Aku kul 12 tu perut dah bunyik² da..lapo weh...dgn keadaan yg stress tu..aku rase nak makan byk..biase arrr...bile aku tensen...mesti nak makan byk punye arrr....harini aku rase nak makan ngan member aku...aku ngah berpk²..sape jadi mangsa utk menemani aku makan ni....tgk no kat hp..pk punye pk..teringatla member aku time aku blajo programming dulu...after abis kelas..terus ku call dia.

aku: Hellooowwwww Ho.
dia: helloo..( dlm nada baru bgn tido)
aku:oit. oit, baru bgn tido ka?
dia:hehehehehe..nape neh?
aku:jom pi makan chicken rice shop alamanda.aku stress.aku nak makan byk.
dia:hah?alamanda.hahahahha.jap aku tanye daren nak ikut tak.aku ok je.
aku:tooootttt ttttoooottt ttoooooottt ( bunyik tanda kredit habis)cessss..time ni plak kredit nak abis...huh.

selepas topup:
aku: oit,jadik tak neh?
dia: jadik. aku je.daren x balik lagik arrr.pi dating ngan awek dia arr tu. aku lapo giler neh
aku:ok.aku pun lapo gak neh.set.
dia: ok.ko amik aku kat umah aku aaaa.aku malas nak naik moto gi alamanda.
aku: okey..tunggu arrr..aku da on d way ni.

Akhirnye dpt gak member nak pi makan sesame. hehehehhe.itu lah aku. Pastu call plak member aku kat nilai.ajak turun alamanda.

aku: Helloowww.
dia: Hellowww.
aku:Pekabau? hehehhehe
dia: baik..hehehehe
aku: beb.meh turun alamanda.
dia:hah?
aku: aku ngan Ho ni.kiteorg nak gi makan chicken rice shop.nak makan banyak.lame tak jumpe ko ni.meh arr..lepak lepak..aku stress aaaarrr.
dia:ok..tunggu arr..aku turun nnt.
aku: set.
dia:ok.tungguuu arrr eh.
aku:ok

Sampai kat alamanda.Paking giler penuh.Adeh adeh adeh.Owh..ahad...biase arr.
Bergegas ke Chicken rice shop.
Order.Borak borak.gelak gelak.Order sampai. makan. makan. makan. borak. borak. makan.makan.dah licin da semua.tinggal pinggan aje.Pergh..layan giler kerabu mangga tu. Licin weh..hehehe :D
Kawan aku yang kat nilai(namenye liz) tu pun sampai setelah semua licin.Takpe,dia dah makan kat umah da.

Dan kiteorg pun buat adhoc plan nak gi tgk wayang.Jom tgk Upin Ipin. Aku dah tgk dah.Best giler..ni nak tgk lagi.jom arr.Kate liz dgn excitednye.

Sampai kat centre court.Wahhhhhhh!!!! diorg ade rupenye!!!! Ape lagik..kawan aku liz tu excited giler...hahahahhahaha. Ape yang ade?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MESTILAH GENG PENGEMBARAAN UPIN IPIN!!!!!





Wah...aku pun tak ketinggalan arrr...jadik photographer kepade Liz ni..Semua amik..autograph,poster,ringtone,t-shirt(liz shj sbb t-shirt kne beli)dan juge bergambo ngan kru produksi.Keterujaan liz membuatkan aku turut teruja!!! hehehehhe :D


Abg Crew yang berambut hensem...chantek arrr rambut pjg dier neh :p

Aku pun tak ketinggalan..amik semua yang free. As usual.hahahahhah :p ( aku x tau nape aku teruja sgt ni..berjangkit ngan liz kot..hehehehe :p)


Bersama krew produksi Geng :D


Krew produksi Geng :D


Tuan punye suare upin n ipin!!


With one of suara latar utk watak dlm cite ni :D


Hehehehhehe..with one of pengarah..yang sebelah kiri aku tu..(hensem giler weh..rase nak potong gambar ni..tinggal yang 2 tgh..buang yg kiri n kanan tu..hehehhehe :p)


With adik Tiah..vavavavava..mesti adik ni kaye giler :p


Poster Geng :D

Untuk pengetahuan korang..cite ni dah masuk juta juta dah walopun baru bape minggu kat pawagam...dijangke dlm 1 bulan..dpt 10 juta kot...vavvavavvvavava...pakcik kayo!!!

Aku jadik begitu teruja nak tgk cite ni.Tapi sedey arrrrrrrrrrrrrr......tiket upin ipin ni dah sold out utk 4.30pm!!! sop sop sop.tiket ade tp utk kul 10.30mlm. lmbt sgt.skrg baru kui 4pm. hmmmm....camne ni..:?

So..layan je ni cite kat bwh ni..UNTUK 18tahun ke atas sj. 18SG ok.


Punisher:WarZone

Wah..tak sangke..cite ni boley tahan gak.Mmg tak rugi arrr layan. Tapi kalau 1 jam lagik aku duk dlm wayang ni..mau aku termuntah...loya beb...bunuh bunuh bunuh org slamber badak jer...darah sane...darah sini...potong sane..potong sini..tembak sane tembak sini..bom sini...aku kan pencinta kedamaian.Tp beb..hero mmg mantap giler arrrrrrrrrrr....tough wa ckp lu..tembak pun x mati..hahahahaha...lakonan pun best. Pergh..mmg cite omputih arrrr...hehehhehe :p

dan..sampai skrg...aku masih terbayang² lagik cite tu...aku masih tak tgk lagik cite Geng tu...dan aku nak tgk cite Geng tu :D

So..sape nak gi tgk wayang cite Geng ni ngan aku? es emmm es saye cepat cepat selagik peluang masih ade.Tiket tong tong arrrrr(aku nak tgk sape yg gentlemen/gentlegirl yg nak banjer...hehehhehe :p ).Tawaran terbuka untuk panggung wayang di area Lembah Kelang shj.selain dr tu..aku blanje..hhehehhehe :p

*Notakaki:Thanks to Ho and Liz..lame kite tak lepak² cenggini kan..HILANG tensi aku beb.Thanks alot. Malam ni boley study programming dgn aman.hopefully laaaa..hahahahahah :D

7 kumbang & bunga:

Monkey D Luffy said...

ko rugi gak... ko tak tgk lagi citer tu... RUGIIIIIIIIIIIIIII gua ckp lu

paiseh said...

setended laa cite ompituh.. heo kalu tak kena tembak sampai habis peluru tak sah.. mati jauh sekali..

tapi syes. lu rugi tak tengok geng.. jum.. lu banje.. hahahaha..!!

*pesal lu punya attire macam dakkolin dakkosi.?? hahahahaha..!!

aim-a said...

to kapten: tu arrr....err..err..ko dah tgk ek?

to paiseh:dakkolin dakkosi tu artis kan? biase arr...aku kan dah mmg mcm artis..hehehe :P jom arrr bro set je time...aku banjer ko byr...hahhaahaa :p

pandangdenganmatahati said...

JELESNYA JUMPA UPIN IPIN!! :O DUSH DUSH JELES GILE NEH!!

:p

aku hanya orang kecik, dari sel yang paling kecik dalam badan lelaki... said...

salam ziarah dari cerita mungkar

aRaBeLLa said...

muke jambu seyy director tuh..tapi boleh tahan gak tuh..hahaha

chemistry_lady said...

srii!! ko sama cam aku.. cop! jom upin.. huhu

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner