Tuesday, November 11, 2008

Finally...

Hellow kawan2..finally dapat jugak saye pecah kaca pecah gelas to him. Sile rujuk kat entry ni utk maklumat lanjut awat ayat skima sgt nih.



Hellow kawan2..finally dapat jugak saye pecah kaca pecah gelas to him. Sile rujuk kat entry ni utk maklumat lanjut awat ayat skima sgt nih.

Sebenarnye sy x reti nak cari gift utk lelaki ni. Susah laa...diorg ni sgt laa complicated kan? Lebih2 lagik kalau nak cari hadiah. Kalau pompuan senang laaa...boleh bg bende2 kiut mcm teddy bear ke,klip rambut ke,alat2 mekap ke..kalau bg bende2 ni bagi kat lelaki..maunye x tgk langsung..last2..kite gak yg kecik hati...ye dok wahai wanita2 diluar sane? heheheheh :P

So..setelah hampir setengah hari round kat Jusco Equine tu..jumpelah bendenye. Puas hati laa jugak..sbb kotaknye unik,lagipun dlmnye ade tiga bende dan aku mmg suke POLO,so,beli ajelah..cash tau...hehhehehe :D

Saye beli ape? Check it out the pics below:



Set tali pinggang taekwondo ,pen n wallet POLO

Sy beli bende ni dah hampir sebulan lepas..cume x de mase nak bungkus..so..smalam free2 sket..so..sy pun bungkus laaa....:D

Balut ngan kertas chantek oleh gadis chantek



After balut ngan kertas chantek, balut ngan kertas minyak sbb x mo posmen tu jeles :P

So,lunch time tadi sy pun pi laa pejabat pos.Hantar gune pos laju.Kate kakak kat kaunter tu, sampai laaa besok. Hope he will like it. For him, thank you sbb sudi kawan ngan sy. Really appreciate it. Sy tunggu pecah kace pecah gelas dr awak plak...hehehe..boley ke? sengihnampakgigi


Conclusion:Mmg susah nak cari barang utk lelaki nih. hehehhee ihikhik


22 kumbang & bunga:

13may said...

hehhe...

kalau untuk aku...ko cari lighter zippo dah kira ok :D

aim-a said...
This comment has been removed by the author.
aim-a said...

to 13may: lighter zippo tu aku nak carik kat mane? ko bg bekas lighter yg kosong..pastu aku refill ngan gas NGV ad3ck..boley? hehehhe :P

faridmw said...

salam. susahka nak cari hadiah untuk lagi..
klu aku bg p la apapon.. jangan yang senang rosak cukup... heheheheh

faridmw said...

opppppppssssss!!
tersalah tulis untuk laki bukan lagi,,, heheheeh
cari hadiah untuk teman ka?

aim-a said...

to faridmw: mmg susah nk carik hadiah sbb x tau ape yg laki suke....hadiah ni utk kawan ... :D

Apizolla said...

senang je la hadiah utk laki ni.. sbb org pompuan terlalu fikirkan sgt.. tu yg nmpk cam susah....hehehhe

eksp said...

uiks...
adakah ini petanda2 nasik minyak tak lama je lagi??

aku nih suka je tanya nasik minyak kan? ^^

Hafizd said...

nk jugak~ hehe

aim-a said...

to apis: mestilah kne pk..takkan nak amik ke brg ape2 je..x syok laaa...:P

to hilmi: aku slalu makan nasik minyak..evry week..nak join?

to hafidz: hehehe hehehe :P

tedyboo said...

btul3,aku stuju ngan sri :D tp klu tuk boypren aku rs bg je pape,mst couple kite tu suke gak sbb ikhlas dr buah hati dia,kn sri kn ;) tp hadiah yg sri br pas kt posmen ni aku tau tuk sape *wink* hehe...

ad3ck said...

tak sabar nak dapat Set tali pinggang, pen n wallet POLO tuh ari neh.

aim-a said...

to TeddyBoo: hehehe..utk kawan n teman. by d way..bley anda perkenalkan diri?hehehe :D

to Adeck: hehehehe hehehehe..nape ko bgtau..aku baru nak suprisekan diorg sme :P jk.

su said...

salam kenal!

cantek & tepat skali hadiah tuh!hehe!

aim-a said...

to su: hehehe hehehe..tq tq...susah ooo nk pk nak bg hadiah ape..finally jumpe :D

Turn Core-Rawk said...

Ok lah tu.....takkan nak bagi sport rim plak

Riezal said...

aim-a aku stuju dgn 13may.. cari lighter zippo membuatkan sidia ceria senyum sampai ke telinga.. every smoker's dream :).Kalau dia smoking laa :).

Kalau tak wallet anything yang dia pakai should be ok.. tapi aku mengharapkan zippo :)

aim-a said...

to f'rul: btul gak ek...hehehe hehehe :P

to riezal: dia tak smoking...errr...lighter zippo tu camne ek? ade rase strawberri ker?

aha said...

kotak polo tu mcm penah tgk.. if im not mistaken.. hntran masa tunang cik feeza dulu2.. ooo u ambik berkat cik feeza ke..?? :p

aim-a said...

to aha: owh .. ye ke? i tak tgk plak hantaran tunang feeza aritu .. eheheheh...amik berkat kot...hehehe heheh :P

Mr PenyuBiru said...

apsal tak sampai² lagi hadiah tu ! kata satu hari jek. huh! pos kat org lain lah tu!

aim-a said...

to Penyu: Aiseh..ko nih...senyap2 laa..errr...aku pun lupe aku pos kat ko or kat sape ek...:p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner