Sunday, November 23, 2008

Answering Penyublue's tag

Bagi tidak mengkecilkan hasil usehe penat lelah Penyublue menge'tag' aku..maka...aku jawablah tag dia :D



What were you doing 5 years ago?
sedang bertungkus lumus menuntut ilmu pengetahuan kat KMNS & UM

What were the 5 things on your to do list today?
1. Check email
2. Pegi IMR, settlekan job utk seminar esok
3. Pegi CM- beli token of appreciation utk speaker besok
4. Pegi Opis
5. Update blog sambil makan sushi & unagi during lunch


What are 5 things that you do if you were bilionaire?
1. Pastikan famili aku hidup rileks² dlm keadaan yg sgt kaye n harmoni
2. Beli umah & asset lagik
3. Belanje kawan² mainly yg suke tag aku, sahabat handai, Sedekah & amal jariah
4. Beli peti Besi byk² letak kat umah
5. Bermalas-malasan diumah..lepak² sambil hupdate blog
.
What 5 jobs you've had?
aku keje tetap yg sekarang ni je as Bioinformatician, x pernah keje lain sbb parents aku tak bagi buat keje sambilan.


Who are 5 person you want to tag?
1 - Turn Core-Rawk ( sbb aku dah lame x jumpe ko)
2 - Riezal(selain kayuh basikal, rajin² la jawab tag ye)
3 - 13may ( ko slalu tulis pantun² kan..kali ni tulis tag plak ye)
4 - faridmw ( mesti ko SENYUM bile dpt tag ni kan )
5 - shahrul ( sbb ko mls hupdate blog)

Aku nak tag Penyu balik..tak kire..tp x jumpe lagik tag yg sesuai..tunggu tag dr aku ye Penyublue..hehehehehe :p

14 kumbang & bunga:

13may said...

saya protes!

Monkey D Luffy said...

bila ko jadi billionaire... kapten akan sentiasa menghantuimu... Lanun bawahan kapten akan pastikan hartamu kami rompak

Turn Core-Rawk said...

Ai??? lama ke tak jumpe ?? baru 2 tahun..

faridmw said...

salam...
tag!!!!!!!!!!
insyallah klu rajin..

Masy said...

keje ape tu

Jard The Great said...

hahaha... aku tahu.. ko keje programmer jugak kan? kan?

aim-a said...

to may: aku x nmpk sepanduk protes ko pun :p x kire..jwb gak :D

to luffy: hehehehe .. lanun bawahan kapten sme keje ngan aku daaa...:p

to f'rul: 2 tahun ko kate baru? huhuhuhu :p turun kl laa bro .. lepak² :D

to faridmw: bagus!!!

to Masy: keje yg halal :D

to Jard: Bijak² :D

ad3ck said...

beli peti besi kalau kosong baik tak payah beli. tapi klu berisi, hulur2 la sket eheheheehe.

aim-a said...

to ad3ck: mestilah berisik...time tu aku kan dah bilionaire :D nak sket? tu dah masuk ketegori no 3..heheheh :p

Mr PenyuBiru said...

aii?? camne aku bleh terlepas baca n3 ni. hmmm..

oh! seb baik aku tak kena tag! haha..


ps : serius ni! sape budak kat sebelah ko tu? adik ko ke? mata merah cam marah je. dah la tak pakai baju. jeng..jeng...jeng..

aim-a said...

to PENYU: SBB KO DAH TUA...DAH RABUN....CAMNE KO BLEY LULUS UJIAN KAT BLOG AD3CK EK..HAHAHAHAHA :P

KO MMG NAK KNE NEH...SENYAP LAA WEH!!!!HUHUHUHUHUHUHUHUHU!!!!

en_me said...

ammvoiii makan unagi tewww..

aim-a said...

to en_me: dah jadik faveret aku dah skrg bende alah tu..best sgt tau :D

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahaha
penyu blue uyg tag yaaaaa

jrg nk jumpa programmer pompuan
yay!
watashi dah jumpa sorang
muahahha

hye aim-a
salam kenal
*leh tak?komen dulu bru nk greet>?
ahahahah

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner