Wednesday, November 19, 2008

Thank you again :D

Murah lagi rezeki saye..alhamdulillah.

Last week org2 besar kat opis aku pegi ke indonesia.Our company software solution masuk final utk APICTA award. So..lengang laaa opis aku utk satu minggu..hehehehe .. maksud aku lengang sbb ramai yg takde sbb pg indon , korang jgn salah paham tau angkatkening

So, biase lah..bile pegi jalan2..ade lah serviniornye...Thank you to my cliques for the sweet cenderahati. Sangat suke lah menari I really appreciated it tau cium Thanks ya Lindo n Kak Ana peluk



Sliper Chantek dr Lindo..comfort sgt tau..best :D




Beg yang menarik kan? Tak pernah aku tgk beg camni. Kretif2 :D
1) Sebelum beg di bukak
2) Selepas dibukak..wah....sgt chantek la...

Thank to Kak Ana ya :D

Mane2 kawan2 aku yang ade planning nak gi indon this or next next year kasut gombak,ad3ck,panadol7e...paham2 laa tujuan entry ni di post ye..hehehehe sengihnampakgigi

Conclusion: Alhamdulillah....moge2 dimurahkan rezeki sokmo senyumkenyit

9 kumbang & bunga:

Monkey D Luffy said...

bg ler kapten beg tu... boleh kapten hadiahkan awek

Jard The Great said...

hahaha... aku faham isi tersirat n3 nih.. seb baik tak berkenaan dgn aku..

best woo dpt adiah..

eksp said...

huhu... citer tuh kasi habis la weih... =p

aim-a said...

to kapten:awek tu mesti sy kan?kan?kan?

to jard:hehe..ko mmg memahami,ni aku suke ni,errr..rtm x mo hanto ko outstation kat luar negare ke?hehehe..:p

to hilmi: ko bace byk kali n3 ni dan ko akan phm maksud t'sirat..hehehe..:p

faridmw said...

salam..
bestnya dapat hadiah...
lawa seliper tu...

aim-a said...

to faridmw: mmg best...kalau dpt hadiah jugak dr faridmw laagi la bestnye :p

miss gonzales said...

nampak nyer sy sorg yg tak beli kan awaktu apa2. hihihi..

ad3ck said...

err nasib baik ku tak paham maksud tersirat ko ahahaha.

aim-a said...

to miss gonzalez: hehehe...ni nak ken tuntut nih :P dgr kate bulan 12 ni nak gi jogja plak kan? hehehehe :P

to ad3ck: mmg sah laa ko masih dibawah umur....hehehehe :p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner