Monday, September 29, 2008

Suprise Gift !!!!

Hai...I'm quite heppy today than usual...why...because I've got hadiah raye from someone special malu

Check it out the pic below sengihnampakgigi

Gifts

(1) hati berdebar2 nak tau isi kotak ni ape...
(2) wah....so sweet....rantai dan gelang tangan.....
(3) wah....bertambah2 so sweetnye lagik bile bace kad ni.....

For him...if u read this entry sy tau awk tak suke ngadap PC, sy ucapkan terime kasih byk2 diatas pemberian ini. Awak mcm tau2 je kebaye raye saye tahun ni kaler yg same cam kaler rantai tu.Haruslah sy pakai di Hari Raye tahun ni :D Nanti sy pecah kace pecah gelas kat awak eh..:D

Conclusion: Happiness Is Not Perfected Until It Is Shared

10 kumbang & bunga:

13may said...

chewah!

:D

Apizolla said...

wah..wahh...wahhh....

raya yang penuh dengan bunga2 la kali ni~~

cool....

from malacca with love~

aim-a said...

to 13may: :D

to apis: Bunga harum sundal malam..hhehehe :P ko x balik2 umah lagik? balik laaa apis....lemang...ketupat sme dah panggil ko tu....:P

ad3ck said...

siapa neh weh? budak accp ke? ahahahah.

pe pong jgn lupe balas kat saya eh. wakakakakaka.

13may said...

kek coklat mane??? hhehe hehhe

aim-a said...

to ad3ck: wahhh!!! perasannye ko...ish budak ni...kat opis lagik? balik kg laaa...:P Bukan accp laa...:D

to 13may: tunggguu....tak siap masak lagik :P

Mr PenyuBiru said...

la.. apasal ko bagitau seme orang. malu la aku. hehe..

ps : cam citer tamil bergaduh, ade pecah kaca & gelas. hehe

sue said...

phewiitt...

siapakah sang pemberi itteww yer??

- L e 3 n - said...

wahhhh wah... bestnye dapat hadiah.. senyum smpai tinga la ni eks? lena x tdo mala dpt adiah dr si dia?

david santos said...

Excellent!!!


Justice for NURIN JAZMININ

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner