Thursday, January 1, 2009

Ku masuk Studio Rakaman

Yeah...arini 010109 .. seawal 6.30 pagi ku telah bangun...wah!!!! sgt segar!!! mandi pun awal...yerlah..smalam ku tido awal..11.30 dah lena sampai pagi..penat seh...:D

So..arini ku cuti dan semua org cuti!! tu yg best tu..:D ke mana agenda arini? Seperti biase,jadualku mmg padat utk arini bermula tghari....:D

Ari selase aritu aku telah menerima undangan makan tengah hari oley kems.Makan tghari tu adalah pada arini iaitu 1/1/09.Terus aku bersetuju. Agenda utama selain "u rock" menjadi topik perbualan utama ( sowi ek shukor (kems husbend) kalau ko x paham ape maksud "u rock" tu..tanye kems ek..hehehehhe )adalah melihat album perkahwinan yg telah siap diproses. Mmg lawo laaa pics² tu sme..dan bile aku tgk ko nyer pics dr diff angel, diff wajah yg aku nmpk..sekejap cam raja farah..sekejap cam faradhiya...tp conclusionnye ko mmg chantek laa di hari pernikahan n perkahwinan ko kems....errr....bile lagik ko nak ajak makan² beso plak? hehehhehe :D Anyway thanks untuk a great lunch tu ya dan jugak jelly kelape tu..kenyang bangat aku :D
Nak tgk entry yang ade ttg wedding kems kat sini.

Dan pada hari yg same jugak ku telah menerime undangan perkahwinan dr Is.Is ni adalah a fren of my Kak Suri...my kakakku/myrumetku kat UM dulu.Sebenarnye aku hampir² lupe date aku ngan Kak Suri ni, nasib baik she had remind me one day early..kalau tak...mmg aku lupe dah ..

Kenduri Is kat Desa Pandan dan disebabkan aku seorg yg expert ttg selok belok Desa Pandan tu maka aku telah ditugaskan sebagai Pilot utk ke sane.

So, after lunch @kems house, ku telah gerak ke Desa Pandan bersama Kak Suri. Naik 2 kereta sbb Kak Suri bw kazen n anak sepupu dia skali. Gerak gerak gerak ke Desa Pandan.Carik paking.Takde paking.Carik lagik.Jumpe paking kecik.Selitkan mySayangBestari.Jumpe Pengantin. Slamat Pengantin Baru.Ceduk nasik.makan.makan.makan.minum.minum.blablablablabla.Jumpe mak pengantin,Blah.









Ape kes ada gambar ibu mengandung plak ni? Anmum essntial?Studio?Astro?

Yeah!!!!! After kenduri kat Desa Pandan tu kiteorg telah ke Rakaman TOM TOM BAK!!!!!

Kat mana Rakaman dilakukan?

Rakaman di buat di Wisma Ali ikanBawal 2, PJ

Sape yang datang rakaman ni selain dr aku?
Kanak² beratur nak masuk sudio...


Belah kiri ini adalah salah seorg mama yg anaknye akan masuk tv..inilah akak fida, kazen k.suri..

Lagi kanak²...

Penjaga kanak² yang bz beratur jugak...


Penjaga² yang turut nak masuk studio...

Kenape aku dan Kak Suri Bersemangat nak pegi TOM TOM BAK?
Kiterorg bersemnagt nak pegi sbb menemani akak fida n 2 org puteri comelnye. Last week puteri² masuk recording jugak, diorg buat persembahan. Arini 2 org puterinya nak pegi lagik..

Sape yang masuk tv selain Aznil?


Kakak- Qistina


Adik - Tasya

Sape yg masuk tv sipi² aje?
Tentulah aku..hehehhee :D





Camnekah suasana dan keadaan dlm studio rakaman TOM TOM BAK?







Pergh..mmg best gilak walopun hanya sekadar rakaman. Mmg ku akui Aznil mmg Pengacara No. 1 laa kat Malaysia ni. Bantai gelak je aku and all audience sepanjang 2 jam setengah dalam studio tu.Sejuk tak yah ckp laa...menggigil..tp Aznil mmg tak membosankan langsung.Idea dia mmg tak pernah kering. Pandai menghiburkan all peringkat umor walopun rancangan tu more kepada kanak².Cayalah Bro!!! Tapi ku agak keciwe kerana x dpt bergambo ngan Aznil tu. Hensem wa ckp lu!!! Boley jatuh chenta aku camni :P hahahhahhahah!!!!!

Utk pengetahuan korang, walopun rancangan ni dirakamkan selame 2 jam setengah, tidak semua akan ditayangkan. Tayangan kat Astro setengah jam aje.

Siapa penaja utama?

Penaja utama tertera pada cawan itu..sila perhati btul²..

Ape yg penaja bagi kat penonton yang hadir?

Walopun masih berstatus single n available, kite punboley jadik member Anmum Essential.Untuk masa depan kata salesgirl tu. Dan aku pun....utk ambil hati..isi laa form...maka..dapatlah sepeket susu Anmum Essential.




Sepeket susu yg sudah selamat ku bagi kepada kems( aku rase ko lebeh sesuai laa...hehehhe...)

Oley yg demikian, aku ingin mempromosikan Rancangan TOM TOM BAK ini kepada blogger² yang ade anak² terutama Saudara Penyubiru sbb aku rase Sya mcm sesuai aje :D

Next aku nak masuk recording Macam Macam Aznil plak. hehehehhe :D

Enjoy!!!!

10 kumbang & bunga:

chemistry_lady said...

cet.. aku igt ko gi kenduri je tadi.. ni lencong lari tema terus nihh.. hehehe

Mr PenyuBiru said...

anak aku tak minat la tom tom bak neh. katanya racangan tu tuk budak² ribena cam ko jer. hik3..

eksp said...

heh.. ingatkan ko masuk studio rakaman untuk buat album tadi... baru nak berbangga ada kawan aku jadi artis astro

^^

paiseh said...

gua tak berape bekenan laa ngan pogrem ni.. tengok budak.. kecik2 dah kinja2.. besar2 kang jadik apa..? wallahua'lam..

ad3ck said...

memula konpius igtkan gambo yang first tuh perut ko huhu.

aim-a said...

to chemistry lady: as usual...aku kan ske berjalan...hahhaha :p

to Penyu: aku dah dewasa laa...:p

to eksp: itu tak akan terjadik tu..hehehehe :p

to paiseh: kalau tak suke budak² tu terkinja²,suh dia masuk segmen jom borak n eja aje :D bergantung kpd niat ...wallahualam :D

aim-a said...

to ad3ck: hahahha..mungkin...tp bukan skrg...:p

Firol Turn Core-Rawk said...

sambil menyelam minum ayor

asybedazzle said...

TOMTOM

barkk. haha
bila ada org nk jmput pegi join situ. hmmm, :D

splendid said...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner