Sunday, January 4, 2009

Di Mana Dikau Menyepi.......Aku rindu....

Entry ni khas utk dia...ya dia..yang telah lama menyepi.....dan kini dia telah kembali!!kembali mewarnai hidupku..:D


Aku telah dpt sesuatu yang special dr dia..Thanks a lots dear..ko buat aku tersengih sepanjang jalan dr tempat surat sehingga aku masuk lam umah..hehehehe...really appreciate it..aku pun bukannye slalu dpt hadiah pun..:D












Wah...first pen dr seseorg yg ade name aku..:D


Dan tidak ketinggalan nak buat promosi blog dia gak minah nih...:p

To Jard..thanks a lots dear...aku gune pen ko tika aku menulis nota² kuliah ku nnt..hehhehehe :D

Aku pun merancang sesuatu utk blogger² tegarku....ape yg ku rancang? hehehhehe...suprise!!! sape yg btul² tegar je aku bagik hadiah...hehehehe :p

p/s Jard,aritu ko tanye celcom or maxis kan..aku nak jwb neh....CELCOM...hehehehe...ko cuak tak?

15 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

alamak!!! aku cuak!!!

mcm mana ko tahu neh???

hahaha....

CISH!!!

aim-a said...

to jard: hehehehehe...aderlah..ko tunggu ajerlah...ade soklan lgik? aku bley je jawab...:p

bestnye ko dah cuak...hahahahaha :p

Monkey D Luffy said...

apa yang celcom? company bapak dier ke.. muaahahah

paiseh said...

lol.. bungkus kemahen besar.. takkan pen jer..?
misti ada lagi benda lain neh.. lu sorok eh..?

aim-a said...

to monkey: haah...dia tokey celcom..:p

to paiseh: btul..gua x da sorok apa²..tu je yg i dpt :D

ad3ck said...

ehehehe padan muka jard cuak. err mana ko tau aim-☻? kongsi le >:)

aim-a said...

to ad3ck: jom pakatan blogger d3ck..our time now!!bior version kedua ni lebih baik dr version pertama...bior jard cuak...hahahahahha >:)

debikdebuk said...

version apa pertama kedua tuh... hheheheheh...

aim-a said...

to debik: hehehehe ko nak jugak ke yg kedua ni? no problem!!! lagik ku suke..hehehehehe :p

CoklatChips said...

Tiba2 aku rase tegar.
Haha.

aim-a said...

to coklatchips: hehehehe..nyanyi sket Tegar dr rossa please...:p

Mr PenyuBiru said...

eleh..aku pun dapatlah pen tu.

btw, haha..aku tau apa yg korang bualkan.

to jard, kan aku dah pesan sebelum nie,kena pakai whois protection.

Jard The Great said...

woi!!! update oi!!!

aim-a said...

to Penyu: aku tau...tp aku rase entry aku lagik best sbb entry ko x buat Jard cuak..hahahahahah :p whois protection? ape tuh?

to Jard: ko dah hilang cuak dah? ok ok ok ...nnt ku hudpate..hehhehe :p

splendid said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner