Thursday, January 8, 2009

Bila indah sudah tiada.....

Aku sedang teruja menulis satu entry.

Aku sampai umah kul 9.30 pm terus bukak leptop. Bersemangat nak update.

Skrg dah kul 1.12am. Aku dah siap tulis entry tu...mmg best giler laaa entry tu...dan amatlah pjg dan penuh dgn segala mcam pic yang menarik...

Last step..aku perlu upload video..dan kalau u olls tgk video ni...mmg u olls akan teruja...

Akan tetibe bilemana video itu berjaya diupload..kesemua entry n pics tadi tu hilang!!!!!!!! tang ni jugak aku rase nak pencen berblogging!!

Arghh...tensen btul laaaa....indah sudah tiada...

Maka entry ni je laaa yg ade...

Nanti aku rajin tulis balik aku tulis laa balik smula..

Penyu,Ad3ck,Jard,Kapten,Debik dan blogger yg hustler..sila siasat perkara ini. Kenapa ia berlaku...sungguh aku geram.....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

15 kumbang & bunga:

paiseh said...

blogger tegar mana leh geram2...!

Mr PenyuBiru said...

cuba check kat bhgn draft kut² ade lagik.

Jard The Great said...

erkk.... n3 ko nak buat tu mesti ade nama aku.. pasal tu la blogspot tak bagi.. hehehe..

relax aima...

buat n3 len ka..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahaha
sabo jelah
igtkan menda td
tp betul..kalo tegar takleh geram

Monkey D Luffy said...

lain kali kalau nak menaip taip kat word dulu.

Pastu tu copy paste jer. tapi klik HTML dulu baru paste

aim-a said...

paiseh: hehehe...bahiklah :D chaiyok!!!!

penyu: draft ade..tp separuh aje..mukadimah ajek...:((

to jard: haah laa..mmg aku ade letak name ko .. mcm paham² aje..:p

hana: bahiklah!! ku cube!! hehehe :p

kapten: sungguh bernah nasihatmu...akan ku praktikkan!!! :D tq tq tq :D

Firol Fizoku said...

sabor......tu mesti ada skit riak sblm nak post tu..twist niat..niat nak kongsi ilmiah..selamat buat semula

ad3ck said...

ko tensen??

ku lagi tensen!!!

ehehe saje je nak buat2 tensen, tak tensen pong sebenarnye ;p.

en_me said...

naper tak save kat draft dulu.. uhuhu

13may said...

asam garam kehidupan blogger :D

ad3ck said...

ku rase neh blogger pnye error. lenkali backup dulu. huhu.

StingRay said...

tak baca bismillah la tu.....

Masy said...

isk camno leh jadi gtu huhu

sue said...

ada try 'undo' tak ?? hehe.. and langkah bjaga2.. tulis entry kat notepad dulu .. and leh jadi backup if anything bad happen.. :)

superior said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner