Tuesday, December 30, 2008

Last Entry............

Dah 31st December 2008? Cepatnye masa berlalu....esok dah 2009...pastu dah 2010...pastu dah 2011 dan aku tau....2016 baru aku habih bayo kete...hehehehehe...:p

Sebenarnye skrg ni aku kne troubleshoot 1 software ni..bley install tp x ley run..adeh..suke sgt bgik aku problem..pastu nak kne isik appraisal form..maklumlah dah akhir tahun...pastu kne bace sket utk meeting besok , nk kne review silibus blajo sbb kelas dah nak start this weeken dan TETIBE camne ntah boley bukak blog plak...so..semua diatas tak jadik buat...yg jadik buat hanyalah menghupdate blog dgn posisi yg sgt best..selesa sungguh meje n kerusi baru ni :D

Semua org bercerite ttg azam tahun baru masing².Pada aku laa...azam tu mmg ptg tp yg paling ptg adalah melaksanakan azam tu.Pada aku tak perlu aa nak tulis azam byk² kecuali kalau nama ko azam...mmg kne tulis byk kali laa dlm setahun :D

So..aku bersyukur sbb azam aku utk tahun 2008 mostly dah tercapai...dan yg tak tercapai tu aku bring forward aje ke depan...hhehehehe :D

Dan aku dah nmpk utk 2009, byk liku liku yang aku perlu lalui....dah terasa pahit n getirnye.So...harap aku kuat laa.Amin...:D

Ape yg best 2008?

Karier ku: Boley tahan..makin bz dr hari ke hari...itu adalah biase..x perlu eleborate byk²..:D

Kehidupan sosial ku: Tahun ni adalah tahun yg paling byk aku berjalan..boley dikatakan every weken aku x de kat umah...boley dikira ngan jari je bape hari dlm weken tu aku gedik santai di umah :D Minyak naik ke..turun ke..same aje..Utara sampai ke perlis...Selatan sampai ke JB, Timur sampai ke Utara Kelantan,Barat dah pegi semua..dah mmg aku duk sini...hehhehe :D Mostly aku berjalan adalh sbb keje,saje² gatal berjalan,bwk famili makan angin,aktiviti riadah,aktiviti shopping mooping,kenduri kendara yng mmg jauh² dan juge sessi menenangkan pkran bg gadis bujang yang comel :D Cume satu tempat je yang aku teringin nak pg tp masih belum pergi lagi hingga kini krna boley dikatakan ramai yg x mo temankan aku ke sane......ZOO NEGARA..huhuhuhu..jom laa kite gi jenjalan or dating kat sane...best ape tgk kehidupan semulajadik :D

Kawan Baru ku: Paling best tahun ni adalah....tahun aku aktif berblog...aku jumpe ramai kawan² baru yg mmg best. Walopun tak semuanya ku knl, tak semuanya ku jumpe tp ku rase SUNGGUH DEKAT PADAMU :D Sweet tak? sweeeeeeett kan..hehehhehehe :D

Kawan Lama ku: Still keep in touch n go..hahhaha..:D

Percintaan ku: Bab ni dah lame aku kne carry forward setiap tahun...dan nmpknye tahun ni pun mcm tahun lepas gak laa..hahahhaaha...aku harap aku ketemu jodoh aku tahun depan..amin...hahahahaha...HOPE IS ALWES A HOPE..I HOPE... mcm iklan silky girl laa plak :D

Pelajaran ku: Yeah...finally dpt conti blajo..alhamdulillah :D

Family ku: MAKIN HARI MAKIN SAYANG :D

Rasenye tu laa yg major bg aku tahun ni...dan aku harap hidup aku utk 2009 adalah lebih baik dr 2008.

So..this is the last entry for 2008. Komen lebeh² sket ok..:D

Last but not least sape² ade planner or organizer bley laa bg kat aku...yang chantek² saja ya :D

8 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

aku rasa nie lah n3 terbaik ko tuk 2008 neh.haha

Mr PenyuBiru said...

n3 terbaik ko 2008 , aku rasa yg ni la. haha

Mr PenyuBiru said...

2008 n3 tebaik yang ni ku rasa

Mr PenyuBiru said...

ok.aku dah komen banyak dah.harao ko suka.

Monkey D Luffy said...

hahaha...

semoga kamu terus berjaya

ad3ck said...

Selamat Tahun Baru 2009! Aku da bangun lah neh!! eheehehe.

aim-a said...

to Penyu: ko puji ni eh? eh? eh? eh? tq tq tq..hehehheheh :D

to Kapten:tq tq tq n terus tq :D

to ad3ck:gi gosok gigi dulu nung..:p

maicher said...

miu miu bag
miu miu bags
miu miu handbag
miu miu purse
miu miu wallet

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner