Monday, January 12, 2009

Aku pun tidak tau mengapa......

Aku pun tidak tau mengapa...aku dah ketagih...ni semua pasal dia laa ni...


Ya dia...

dia telah membuatkan aku ketagih dan benda ni bermain² di pikiran aku...

adeh...camne neh...

kalau kau benar sayang padaku..
dan kalau kau benar cinta..
ucapkanlah..janji setiamu..
kalau kau benar sungguh mahu..
semua milikku untukmu..
jiwa dan ragaku..semuanya untukmu..


*bukanlah emas permata..(intan berlian)
juga bukan gemerlap dunia..(bintang-bintang)
bulan madu..aku pun tak minta..
asalkan kita dapat berdua..
aku pun bahagia..
kemana pun kau perg..i ku kan ikut kamu.. walau..
ke hujung dunia..

jangankan gunung fujiyama..
puncak himalaya ku ikut kamu..
jangankan ke kamboja..
ke ethiophia ku ikut kamu..
kalau memang kamu cinta aku..
ke kutub utara..aku ikut kamu..

jangan..jangan..janganlah kau ragu ragu sayang..
jangan..jangan..jangan ragu kan cintaku sayang..
jangan..jangan..janganlah bimbang dan ragu sayang..
sumpah mati..aku cinta kepadamu..
sejak


sedap plak tu lirik n lagu NI...
adeh...camne aku boley layan dangdut neh....
jawab paiseh jawab...hahahhahahahhaah...jangan jangan jangan lah kau ragu ragu sayang...jangan ragukan cintaku...hahhaahhahah..ENJOY!!!!

16 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

cess! ko pun postkan pasal lagu ni gak ke? cess! dan cess lagik!

paiseh said...

hakhakhakhakhak...!!
gua dah auto-gelak ni.. adeh..! syukurlah.. ada jugak mangsa jangkitan.. lu nak marah, hentam sama incik oyett.. dia stat..

Mr PenyuBiru said...

kalu dah orang kampung tu, idea buat n3 pun jadik sama.hik33

aim-a said...

to penyu: hahahahha...ko pun dah terkene ke? padan muke kite!! hahaha..papepun..aku yg publish dulu...hahahhaha :P dah name aku , ko n paiseh sekampung..nok wak guane dok..hehehhehehe :p

to paiseh: hahahahhaha... tu laa pasal...mung pulok menyeborkan bende alah nih..

o-y-e-t-t said...

wahh..jangkitan jangkitan jangkitan...

Jard The Great said...

waa...aku try buka..tak pdt dgr pape pong!! huh!

ko ade link lain tak?? hehe

Monkey D Luffy said...

kita sejiwa... dangdut

aim-a said...

to oyett: tau tak pe...hahahha...terngiang ngiang lagu tu di telingaku skrg...walopun pkran aku tgh memikirkan report² yg perlu ku siapkan :p

to jard: sila ke blog paiseh or oyett or penyubiru. ini adalah blog² yg telah terkena syndrom etopia..hahahhahah :P ( salah satu cara utk mempromosi blog lain sebenarnye :P)

aim-a said...

to kapten: owh tidak!!! aku telah terkena jangkitan dangdut sebenarnye...bukan semulajadi ok..hahahhahah :p

Masy said...

lagu dangdut ke ni? i doubt hehehe

aim-a said...

to masy: yeah...lagu dangdut lama...tp layan seh...hehehehe :D aku ade mp3 lagu ni..kalau ko nak bagik email..aku akan email dgn segere :p

Firol Fizoku said...

uikssss.....tanter minat dangdut ya??

13may said...

ishh ishh ishhhh...hehhe :P

ad3ck said...

bila baca ko punye intro bukan main lagi. macam ketagih dadah pong ada. rupa-rupanya..cheh ;-w

alerts said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes

Anonymous said...

la...lagu ethiopia ni ke....aku tak cam intro dia....aku pon cam minat lagu ni...abby fana sinar.fm slalu pasang...lagu lama ni..ok gak

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner