Saturday, January 17, 2009

Lu Pikir laa Sendirik....

Sebenarnye aku tengah menulis pasal boikot barangan² dr US ni...sedang² enak aku menulis....aku terpk nak pg berjalan² ke blog geng blogger aku...akan tetapi bile ku singgah ke dua blog ni...ku terkedu...semua pointnye sama ngan point aku...aiseh...camne ni...nnt dia kate aku tiru dia plak...so...utk tidak membazirkan mase korang bace point yg same..korang pegi laa bace kat blog dia neh...dan dia neh jugak......:D

7 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

ceh... tiru point org len jak...hehehe..

aim-a said...

to jard: mane ade..tu namenye kebetulan..so..aku link kan aje laa...nnt org kate aku tiru plak :p

ad3ck said...

jom ramai2 boikot! ;p.

paiseh said...

gua pasang niat je betul2.. moga2 tak terpeang duit gua ke 'sana'..

paiseh said...

*ape gua eja nih..? TERPESONG laa.

Mr PenyuBiru said...

ceh! alasan je tu. takde idea nak buat n3 cakap je la. point sama kunun. cehh! hik3.
setiap orang ade gaya penulisan tersendiri. walaupun point sama,tapi gaya penulisan belum tentu sama.

maicher said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner