Friday, March 27, 2009

Yang mana paling comey..aku or bos aku?

Yeah..entry kali ni aku akan sediakan hadiah..hanya jawapan yang tepat akan menerima hadiah special dari aku.....soalannye senang saje dong...Yang mane paling comey...aku or bos aku? hehehehe :D

SOKLAN 1: YANG MANA PALING COMEY....AKU OR BOS AKU ?


Cawan yang ade gambo Beez tu CEO aku nyer..yang ade kucing comel tu..aku nyer..so..yang mane satu jawapan anda? Senang saja dong :D

SOKLAN 2: YANG MANA PALING COMEY....AKU OR BOS AKU ?

Soklan ni agak mencabar..memerlukan penelitian dan pemilihan yang amat mendalam.


Bukan kereta aku...hehehhe :p


Ni baru side mirror...


Ni baru sebijik tayar....


Dashboard....


Zoooooming kat dashboard...perghhh!!! patut arrr dia bangge..1/90 dalam dunia tu..CIVIC MUGEN Special Edition...Huwarrgghhh!!! rase cam kalah je kat sini...:p


Rim sape yg paling berkilat? mestilah aku nyer..hahahahah :p


Yang mana satu pilihan anda?

Wahhhhh!!! Aku mmg teruja dpt naik MUGEN ni..mmg beh arr..dan aku ni sebenarnye HONDA Freak...nak nak lagik kalau HONDA Dolphin/EG/Jerung yang modifiednyer..boley melelehh air liur wa ckp lu....kihkihkih :P Tp..conclusinye...MySayangEncikBest olwes the Best!!! Kang ngajuk plak tak puji EN.Best aku tu :p

So..korang...jgn lupe email jawapan ye..hanya jawapan yang TEPAT akan menerime hadiah special dari aku...muahahahhah :p

Pssstt...notakaki: Tq to my all my boss for the increment..hehehhe..:p mmuuuaahhh :p

6 kumbang & bunga:

mun-e said...

aku nak jawab ko punye lagi comei!

ps: 1st komentar xdapat hadiah ke? :p

speedrider said...

aku tarik balik cakap aku.. dan sedikit pembetulan... Bukan dalam dunia yerk, dalam malaysia ada 90 bijik..

"Honda Malaysia has announced the availability of a limited edition Honda Civic Concept Mugen, a 90 unit run of the Honda Civic 2.0S equipped with a MUGEN bodykit which consists of a front and rear lip, side skirts and a rear wing, and MUGEN GP 17 inch wheels which comes in either gunmetal or bronze. On the interior, the serial number of the car will be displayed on a plague on the dashboard for bragging rights ;)

Out of the 90 units, 50 will come with bronze wheels while the remaining 40 will have the gunmetal version. Done up in a nice Neutron Blue color, the Honda Civic Concept Mugen was developed to commemorate Honda’s 4 consecutive years of outstanding performance in the MME Class A race, as well as a recently achieved milestone of 100,000 registered cars on the road. Of course, the Honda Civic 2.0S also won the Autocar Asean Overall Car of the Year 2006 and the Midsize sedan/hatch 2006 category.

The Honda Civic Concept Mugen will be available in Honda dealers from 22nd November 2006 onwards, and will retail at RM141,800.00 inclusive of road tax and insurance. More photos after the jump. (Updated!)"

cangkoi said...

tapi... honda civic type R lagi bes. :P ohh idamanku type R>.... ohhhhhhhhh...

aRaBeLLa said...

psssttt CEO ko tu single ke??hahahahahah

SJ said...

jawapan: mestilah u punya lagi comel, sebab u yg kasi hadiah

wahhh.. increment. wohoooooo.. partaaayyyyyyyy

StingRay said...

ko keja dalam upm tu eh?...haha...cam kenal bangunan...

aritu aku ada pegi interbiu kat situ....

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner