Thursday, March 26, 2009

KeMewahan yang dimiliki oleh aku di opis

Kemewahan ....muhahahaha!!!

Agak² kalau aku juai kat mudah.com, bos aku dpt detect tak? hehehehe :P




Korang tau tak ape bende ni? ape? tak tau..alahai..ni namenye RAM ok..bukan RAMlah RAM..ni RAM utk computer...mau ka?SMS Tomok YES and send to 33399 hhahahaha :D

17 kumbang & bunga:

acece said...

ko buat RAM ke? aku nak cari CDROM la..buat CDROM la plak..

mrblind said...

jual la weh..murah-murah

Jard The Great said...

ko jual jak sm aku.. haha..

speedrider said...

aiseh Mrs Paiseh. kalau itu DDR-400 Mhz yang ada 1GBx2 keping. tolong jual kat aku. hehehehehehe. AKu nak pakai.

aRaBeLLa said...

meh le aima kita jadi share partner..hahhaah

ad3ck said...

sms KAUNIPOYOLAH dan hantar ke 1234-tekan-tekan-tak-dapat

aim-a said...

to acece: aku buat dek aje :p

to mrblind: aku markup aaaa tinggi² .. ko 1st customer ek :p

to jard: cash only ya...beli ngan ayaq liuq x bley :p

to speedrider: mrs.paiseh????? hahahahha...ade ade..nnt ku juai. attached gune email bley?

to arabella: bereh!!! bile mau discuss share neh? hehehehe :P

to ad3ck: KAUNIPOYOLAH --> sending sms fail.AD3CKKAUNIPOYOLAHJUGAK ---> succesfully sent. hehehe :P

speedrider said...

serious ker ada DDR1 400Mhz 1GB 2 keping?

erm, email gua dulu kat speedpsycho@gmail.com. Nanti harga kita bincang2 kan.

Dan secara rasminya anda, Mrs Paiseh telah diletakkan dalam link blogger gua. mr Paiseh jer belum letak lagi. heheheheh.

aim-a said...

to speedrider: aku dah attached dah 2 biji RAM.harge ko check kat link yg aku bagik..hehehehe :D

vavavavva...ko dah masukkan link aku ka? tq tq tq...masukkan laa skali ngan mr.paiseh tu..ngajuk plak nnt...hahahhahahaah :))

noxs said...

hulamak RAM laa... ada lagi tak?? nakk 2 jer.. boleh ke? tapi tue DDR ke DDRII or DDRIII???

ntah ntah SD kot.. hehhe. weh..ada lagi tak?? harga 2nd laa ek...

paiseh said...

gua mau external 5ribu G punye..
lu ada??

Monkey D Luffy said...

aku nak tambah ram ler... ko bg ramlah sebagai hadiah pun blh

Masy said...

salah laaa wehh

sms YES TOMOK ler.. barulah ko akan mendapat balasan sms berbunyi begini:

thanks for voting. your vote make a difference.

lebih kurang camtu laa ahahahah~

miSz.haNie said...

byk tu weh..
bak ler sebijan..
haahhahahaa XD

aim-a said...

to noxs:byk...DDR laa weh...:D bagi? owh tidak...beli arrrrr :P

to paiseh: alah..stakat 5ribu G celah jari aku yang runcing je ni...hahahhha :P aku bagik sebijik HPC machine aaa kat ko..semua ko ley sumbat dlm tu :p

to kapten: ko minat RAMlah RAM? perghhh!!!!!

to Masy: hahaha...peminat tomok rupenye!!!

to Misz Hanie: bak? beli arrr....hahahahha :))

aRaBeLLa said...

kate share partner, smapai ati ko tak link blog aku...huwaaaaa!!!!!!!

p/s-cepat save pic shahmi wehh! kang kena superimpose pic tuh wehh!

aim-a said...

to arabella: dah follow dah blog uuuuuuuuu :D link aku tu x ley nak add dah..nape ntah..so..aku jadik follower kat blog ko :D sweet tak aku? hehehehe :p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner