Tuesday, March 24, 2009

Aku rase macam nak cuti lagi....

Pergh..sungguh syiok cuti walopun sehari...

Ahad,9pm bertolak dr seri kembangan with En.Best. Kui 11.15pm dah sampai Benut,Johor. Aku mencipta rekod sendiri 2 jam 15 minit ke Benut..selama ni 3 jam aje..hehhehe :D

Ade yang kompius nape aku balik johor plak ek.Sebenarnye aku ade dua kampung, Terengganu is my Hometown,tempat kelahiran,parents semua duk sane,umah pun kat sane. Ayah aku purely org terengganu. Johor plak kg Ibu aku. Ibu aku org johor.Nenek masih ade disini,sedara mara ramai kat johor ni. So, kiranya aku ni MIX laa...hehehehe...:D

So, ape yang aku buat kat kg? Ape lagik..bermalas-malasan sambil menikmati udara yang nyaman.Pergh,syiok giler.Jiwe tenang,takde kaco bilau,mood pun ok,makan byk.

Walopun kg aku takde sungai yang jernih seperti kg dia ni, tapi aku sgt sayang kampung aku :D Peace :D

So, layan gambo je laa ek.

Pemandangan dan suasane pagi....








Haiwan eksotik dan tak eksotik yang makcik aku bela.Tiung tu pandai cakap tau,banyak kali aku tertipu. Cesnut btui punya burung..hehehehe :P











dan..aku juge terer buat lempeng,makanan fav arwah atuk aku.hehehehe :D






Besh giler lempeng cicah rendang :D


dan, as usual, budak kazen aku ni akan slalu sedih sedih kalau aku nak balik kl.biaselah, kazen dier ni kan slalu layan ape yg dier nak :P


ni time jenjalan ke pontian,hepi tui budak² kan :D

Arghhh...korang...seronok tui dpt balik kg...aku rase macam nak cuti lagi la...tak pueh :P

13 kumbang & bunga:

speedrider said...

pegang bunga la pulak... adeh! (tepuk dahi)

ierma said...

wa nampak kat jari lu ada cincin
hahahahahahaha

Monkey D Luffy said...

nak lempeng

Mr PenyuBiru said...

seme ttg kampung mmg best,cuma satu je yg x best, bila kucing tido atas kete aku dan bila bangun mengeliat tak ingat punyer.habis calar balar kete aku.huhu

Jard The Great said...

apsal kuching suke sgt tido atas kereta?? musykil sungguh.. hehe

aRaBeLLa said...

huhu cayalah rajin ke dapur..bakal isteri mithali nih..

aim-a said...

to speedrider: pompuan normal laa ngan bunge :D

to ierma: yeah...cincin mmg dijari :p

to kapten: mai mai..sila sila :D

to Penyu: tu arr...kucing tu silap main² gelongsor lagik kat cermin kete aku...hampesss tui..nasib baik kucen tu comey :p

to jard: sbb panas kot..ni bukan stakat tido, siap wat gelongsor n menggeliat cakar² lagik..huhuhuhu

to arabella: ade calon yang single,hensem,macho,tough utk aku tak? hehehe :p

famia said...

benut kat belah mane?
darat ke laut?
uihh.. tah2 kite sedare jauh.

aim-a said...

to famia: aku benut darat...dekat ngan tanjung .. tp sedare aku bersepah sepahan di serata benut ini..ntah² kite sedare weh..hang benut area mane neh?

miSz.haNie said...

bkn blk ganu ke weh..
hahahahah XD

StingRay said...

haha....jgn jeles...air sungai kg aku memang mantap....

=}


sebelah tu sawah padi ke?

acece said...

ade calon yang single,hensem,macho,tough utk aku tak? hehehe :p

ada tp dia x tough sgt la..keding cket..keh3

aim-a said...

to miszhanie: idak idak..kali ni jhr..hehehe :p

to stingray: idak..idak..itu bukan sawah padi..itu padang ragut rumput utk lembu² yang sedang mengalami tumbesaran yang sehat :p

to acece: keding? pergh..taste aku tuh..sape sape sape? hehehe :p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner