Wednesday, March 18, 2009

Hmmmmm

Hmmm...huhuhuhu...Still not recover yet...doakan saye dpt bertahan...

15 kumbang & bunga:

ska said...

aima, be strong okay!! doa byk2 semoga Allah kuatkan hati ko.. dun worry, time will heal.. :)

marilah kita buat koir tmn lestari putra. nyanyi lagu "KITA SERUPAAAAAA.."

Masy said...

takpe2 take ur time :) chaiyookk!

aRaBeLLa said...

aim -a- banyak bersabar...Masa akan menyembuhkan luka dihati.. Bawak bersabar eak..

noxs said...

aiseh. sedih benar aima nie.. jgn laa sedih2 aima..be happy owez. dunia nie belum berakhir lagi, hati kena tabah...dugaan akan mendatang, jadi doa laa. segalanya akan OK!!

Firol said...

sabar sabar

Monkey D Luffy said...

bercinta ni tak boleh dipikirkan sangat... memang tensen punya...

ko kena releks ;)

acece said...

aima, sesedih ngko ada lg sedey.. org lain for example boss aku Miss Lim dah 40an single lg..xtau la plak aku bape kali dia frustated..

kuatkan semangat!! jom g pulau redang

paiseh said...

depresi syndrome..
biarkan..biarkan..

*tobat gua xreti jurus pujuk memujuk

aim-a said...

to all: THANK YOU VERY MUCH!!! I REALLY APPRECIATE UR AMBIL BERAT..huhuhuhuhu...NI YANG RASE NAK BANJER SEMUA NI :D

zonaku said...

senyum banyak² n meh cni amik jeruk ko!

ad3ck said...

Apa yang ko sedihkan neh???

Anonymous said...

Sri Noraima,

Cinta……

seprti air laut……terkadang dia pasang & tarkadang dia surut……

cinta…..

trkadang kita tdk bisa memilikinya…….tp kita hanya bisa tersenyum & bahagia

bila seseorang yang kita cntai itu bahagia…..

Tabahkan hatimu adikku...:)

aim-a said...

to zonaku: boley makan lagik ka?

to ad3ck: ko tertinggal komuter la..haih..:p

to anonymous: bila seseorang yang kita cntai itu bahagia….. masalahnye 2 2 tak bahagia..huhuhuhu..camne...btw..thanks for ur advice..sgt hargai..tp..camne bley tau name saye ni?muncul kan laa diri anda yer :)

zonaku said...

boley la.... dah nama pun jeruk....!

ska said...

ko jgn dok sorg2 tau. gi kuar dgn member2 ke. nnt dok sorg lg sedeyyyy.. huhuhu..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner