Tuesday, March 17, 2009

Tik Tok Tik Tok

Dah selase? Adeh adeh adeh..

Kenape mase cepat berlalu..bende byk yg blom settle..tak terkejar aku...
Dah nak masuk bulan 4 dah ke?
huih...masa owh masa...cepat sungguh...
Ni yang tetibe teringat cite Back to the Future neh...
kalaulah ade kereta dan bola mase yang boleh pegi kat mase yg mane² kite suke..
dan juge Kalaulah laci kat meje stadi aku mcm laci doraemon....Alangkah behnye...

Arrrr..aku dah rase cam homesick aje..sbb dah 3 bulan aku tak balik ghanu dan juge johor...huhuhuhuhu..x da kelapangan...full senin-ahad...tlglah...aku nak sedikit ruang rindu utk bernapas....

notakaki: bile lagik ek ade holiday yang sambung² boley amik cuti pjg sket :p

10 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

coti je la. keje sampai bila pun tak abis. nnt blk ganu aku nak pesan belikan kopok lekor losong bleh? hehe

paiseh said...

dunia dah ujung.. sama2 sedor la ye.!

aim-a said...

to Penyu: aku dah tau motif ko suh aku bercuti..hhehehe :p kepok lekor 008 marang laa sedap :D

to paiseh: hehehe ... sedarkan aku dr lena yg pjg ... :p

to paiseh n penyu : korang keje same² ke..time komen lebih kureng aje...ni mesti keje malam tido siang..hehehehe :p

Masy said...

coti jelah barang sehari dua. keee nak kumpol coti nk kawen? hokhokhok

Monkey D Luffy said...

kg ko johor gak ker?

aim-a said...

to masy:ingat nak cuti seminggu terus..baru beh :D

to kapten: haah..kg aku belah ibu kat johor :D

tasikmerah said...

apa kata bela doraemon sekor. bulih ke depan, ke belakang kan masa. ha ha.



.

aim-a said...

to tasikmerah: kalau ade..dah lame saye bela beribu² ekor..hehehhhe :p

zonaku said...

hahaha
bulan mac dah abih public holidaynya, april x ada, mei awal bulan la.. hari pekerja.. jatuh pada hari jumaat, so, leh la ko pjgkan cuti ya ..!

aim-a said...

to zonaku: wah...ye ke..skrg jugak aku apply leave..hahahhaha :p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner