Tuesday, June 30, 2009

Keje Kosong....

Korang....

Ade keje kosong tak???

Aku hanya available n interest for position ni aje:

Position: Surirumahtangge
Expected Salary:RM10K
Availability: Anytime

Roger aku ok :D

psssttt: aku rase mcm nak privatekan blog aku ni..maknenye hanya org tertentu je laa boley masuk n bace....ape pendapat korang?? silent reader sile beri pendapat ok :D time kaceh :D

17 kumbang & bunga:

Masy said...

klu nak private, bgtau kakak yg comel ini - jgn lupe invite ok~

pehtu adiah utk komen terbaik tu sile bg pada kakak jugek. tau tau tau

Jard The Great said...

apsal ek????

ayampinko said...

salam wei...boleh jer..lu punyer blog..suka lu la..tak gitu cik salmah..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hahahaha. boleh je nk privatekan, dgn syarat ko invite aku la, aima

aRaBeLLa said...

wehh kite serupa....kita serupa :c:

aRaBeLLa said...

aikk asal tak kuar cartoon gedix tuh..

mun-e said...

wuaa kalo ko x invite aku, aku majuk setahun tau =p

ska617 said...

ala comeynye template yg baru nih! :D

klu ko private jgn lupa invite aku okey!

Apizolla said...

jgn lupe invite aku

Mr PenyuBiru said...

apsal nak private lak ni. isk..isk..mengada-gada lah ko ni. haha

haNie said...

ciss..motip nk private blog?
hahahaha

speedrider said...

:e::e::e::e::e:

Firol said...

private.....hek eleh..ni mesti ada apa2 ni

Monkey D Luffy said...

kawen dato blh ni

hehehe

zonaku said...

up 2 u.... asal ko x lupa invite aku... errr... post tu la y aku cari2 selama ini

momentinlife said...

private?
sometimes org akn expect lebih bila kita buat private..

aku pn mo keja kosong ko tu.. =p

aim-a said...

to all: thanks for the response...utk masa terdekat ni...masih open for everyone..bile keadaan dah rase cam dah tak selesa...will change to private..:D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner