Friday, June 5, 2009

Ekxosted

This is what i feel now...

very penat...(menyampah ngan certain org pun ade...org yg talam dua muka...tikam member dr blakang...depan ckp lain blakang ckp lain...kawan yg x bley tgk kite sng...kawan yg suke cucuk cucuk...)

tak bertenaga...

kacip fatimah pun x ley tolong..

bertambah lagi kalau org atasan kite tak bagik semnagt..

yang tahu hanya marah...arahan...arahan...marah...

langsung x bg semnagt kpd aku..really down...

dulu tak macam ni...

yelah...masa berjalan dan manusia pun berubah....

aku rase agak dah penat....

penat ngan tingkah laku manusia yg kadang kadang langsung tak logik dek pkran...

tp nak wat camne..itulah manusia...aku pun manusia...tak mo jadik manusia dok zooo arrrr...hihihihi :P

sori u ollsss bace rintihan hati aku...tp kat sini laa tmpt aku luahkan perasaann...cewwwaahhh...:P

sri...tlg jgn patah semnagat!!! hidup kne terus...kje kne buat sehabis baik...study pun kne score sem ni!!!!

Pic taken during my cuti cuti @Melaka last week..I love this pic :D


chaiyok!!! semnagt!!! hyeipp!!!!

14 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

alololo..... jgn bersedih2.. huhuhu..

aku lak sedey sbb 14hb ko mungking takde...

oh tidakkk!!! rase nk batalkan je..

haNie said...

aiseyyy..
kehidupan mmg cenggitu weh..
xmo ler sesedih..

~~ecewahh..giler romantik gmbr terbabit..hahaha

kueh bakar said...

laki tu nak berak ker?

HEMY said...

apa kes ni ilang smgat psal org lain..byk benda leh buat kasi naik mood dan smgat..bhasyaaaa!!!!

Monkey D Luffy said...

relaks2

pic yg romantik boleh menenangkan

lalala

acece said...

down pon down jugak output kena ade jegak..bak sini ni no tpon bos lu kasi wa basuh dia

speedrider said...

Aima, apa kata hang kawen jer minggu ni?

confirm minggu depan semangat ko meluap-luap.

John Iverson said...

Keep moving forward sis... Buat bodo je klu kene marah... janji bayar gaji... b strong!!!!

aim-a said...

to speedrider: amboi...ingat main pondok² ka apa??? hahahahahah :))

aRaBeLLa said...

ko dah ok ke??

aim-a said...

to jat: jat da da da da ....hihihi :P
yang 14hb tu aku pun tak tau jat...huhuhu..
spatutnye x de kelas..tapi lecturer aku dia kate nak wat kelas ganti..papehal..
jgn kensel dulu k :D

to hanie: romantik kan gambo tu..i likeee :D

to kueh: eeee...mane de..tu namenye teknik romantis penangkapan gambo..hahahhaa :P

to hemy: yeah!!! aku kne bangkit!!! lame gak tak makan kueh bangket ni..:P

to kapten: hahahaha..btul btul btul :D

to acece: lu nak basuh pakai clorox ke????? lu hanto dobi je arrr...hihihi :P

to john: yeah!!! janji gaji masyukkkkk :D

to bella: I;m ok sis!! i MUST STRONG!!! trying to be a superwoman..hope i can...hahahahhahaa :D

asis said...

dating kah

aim-a said...

to asis: bukan..kami adalah model bandar melaka :D

Isaac Alfred Simbun said...

kak Sri...apa ni...seluar dalam aku warna merah tu boleh nampak lahhh... :p


seksi siot!!!

:p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner