Monday, June 1, 2009

Ada Seorg abg yang kadang kadang hensem beri aku bende alah ni....so...aku amik je lah...

layan...hihihihi :D

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU :
1. sape sape yang bley sebut 'R'..panggey sri
2. sape sape yang tak bley sebut 'R' panggey aima
3. Puan Sri -- ni yang jenis kade kade panggey aku cenggini..kalau panggey skrg mmg nak kene seligi..kalau future..aku sengih nmpk gigi...hihihihih :P
4. sri yang chantek..panggeylan ni sgtlah dialu alukan...hahahahaha


FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
1. 5 mac
2. 1 syawal
3. 1 ramadhan
4. 28 haribulan setiap bulan


FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. terjage dr tido
2. upload pics jalan jalan kawen @Tangkak & Melaka kat fesbuk
3. jawab tag ni
4. Silang kaki


FOUR WAYS TO BE HAPPY :
1. Makan
2. Bolos tiang gol yg dijaga oley bos
3. Tido
4. Buat kuiz yang sengal² kat fesbuk


FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST :
Him,Him,Him,Him


FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE :
1. Baucer petrol untuk seumur hidup , sowi bro..cilok ayat ko...aku pun teringin ni jugak..
2. Lelaki yang sedap² utk dijadikan menantu ibu ayah aku...hehehehe
3. Umah banglo yang besar giler tepi tasik merah yang chantek..
4. Jawatan Surirumah berpendapatan RM riban riban :D


FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES :
1. Tenet2 intenet,chatting,blogging,fesbuking
2. Tido
3. Menaikkan milage En. Best
4. Buat huru hara kat blog org..hahahhaha :P


FOUR PLACES OR COUNTRY YOU WANT TO GO FOR VACATION :
1. Ghanu!!!
2. Australia!!!!
3. Korea!!
4. Katilku yang besh..aku nak tido fulltime Sabtu Ahad..bile laa boley tercapai cita cita neh...dgn tido di katil ini..anda boley pegi ke Rome,Paris n New York dlm satu jangka masa yang sama...hihihihihi


FOUR FAVOURITE DRINKS :
1. air kosong
2. air durian belanda
3. air bandung
4. air-bintang :D


FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR PURSE/WALLET :
byk bende laa...tak muat page nak list :P


FOUR FAVOURITE COLORS :
1. Biru Centos
2. Brown Ubuntu
3. Hijo Suse
4. Merah Redhat

TOP FOUR HANGOUTS :
1. Benut
2. Taman Tasik Titiwangse
3. UM
4. Jaya Jusco Taman Equine


TOP FOUR U LOVE SO MUCH :
1. Ayah yang tinggi,rugged and Ibu yang hyperaktif,suweeettttt
2. Adik adik aku yang sengalss...hahahahhahah :P
3. Blogger yang tag aku ni dgn harapan dia bagi aku hadiah sbb dpt jwb soklan kuiz fesbuk dgn cemerlang..hahahahaha
4. Dia :D


TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU :
1. Frenssss yang reti jage hati aku
2. En.Best yang mmg best
3. Appreciateness
4. Komeng2 lu. Amacam?? Terharu..? hahahahhaa...!! - copi ye encik pai.


TOP FIVE WHO YOU WILL TAGGED:
1. Penyubiru org kampungku dan juge seorg bapak yang mithali & suwet kepada 2 org puteri yng comey
2.'Kakak' Opaq yang dah berambut pendeksss
3. acecece yang hupdate blog seminggu sekali..tu pun mujur kalau dier hupdate
4. adik aku ira yang sengallsssss
5. Moment breader betik yang berYM ngan aku di awal subuh hari...hahahah....ko kne jugak wafa...tag aku ni jenis smart tag...hahahhaha.:P

TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY :
tak mo keciwekan abg hensem ni yang kunun²nye rebel laaa sgt..padahal tak langsung...hahahahhaa :))

So, korang dah tau serba sedikit ttg aku ni...apelagi...pi laa jwb kuiz kat fesbuk nung..How well you know me...stakat ni x de yg dpt 100% lagik..hikhikhik :P ade hadiah menarik menanti anda kalau dpt 100% :D

20 kumbang & bunga:

asis said...

tag ek..

aim-a said...

to asis: haah..taq..ko nak ke? aku bley je tambah lagik ni :P

momentinlife said...

fuh! sib baik xde nama aku.. cuak aku! haha

(bahya tau ber-Ym ngan org tgh jwb tag..=p)

*ermm gile lama ko menjwb.. =)

momentinlife said...

weh!!! mana aci!!

Hidup aku xde U-Turn ok.. haha

Masy said...

ooo tag ehhh

aim-a said...

to moment: ni bukan U-turn...ni round about..:P

to masy: nak ke?

Jard The Great said...

hehehehehhehehe......... ku slamat

zonaku said...

fuhhhh..... aku cuba baca part tag org tu dgn tenang...!
YES!, terima kasih yer!

moment said...

jard ko igt ko selamat??
tunggu la aku jwb nnt.. ko pun, zonaku! haha

ready2kan la jwpn ye.. kikiki

=p

aim-a said...

aku stuju ngan moment!!!! moment cepat buat tag n gunekan smart tag yang aku bg tu leklok ye..!!! hahahaha!!!!

Mr PenyuBiru said...

adeh! aku nak coti pun tak senang. korang syok² bercinta, aku plak aku kena jawab tag.hehe..

John Iverson said...

Laa... menjawab tag ke... ingatkan apa...

kueh bakar said...

nak kena tag...nak! nak!
tapi takmo jawab..

ha ha ha

paiseh said...

fuh! sib baik xde nama aku.. cuak aku! haha....~

opaq said...

cait...kena aku ...aku nak tag jard pasni...wahahaha

macha_sezs said...

apsal la org yg nak buat tag ni tak pnah nak letak kaler2 yg normal~

haishh~~
hahaha

asis said...

dh buat dh

acece said...

mane ke hadiah nye? dah la seminggu sekali hapdet, mcm pahat ngan penukul lak tu..hahaha sapo la tu kan..ngeh2

NoRT said...

Tag! jangan x Tag!

aim-a said...

to penyu: sape yg berchenta ni????

to john: ko nak ke?

to kueh: aku bagik kang ko x jwb siap..sampai ke kedai ko aku carik..hahahha :P

to paiseh:kade kade nye..siap ko nnt..aku bagik jugak smart tag nnt :P

to opaq: jat dah kne tag ngan moment..hahahahha :P

to macha: normal laa tu...:P

to asis: bagus!!!! ni laa blogger yg kite carik!!!

to acece: ntah..spe ntah..makan durian tak hantar kat sini..hihihihi:P

to nort: ko nak jugek ek???hihihihi :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner