Wednesday, December 17, 2008

Bujang Sepenuh Mase

Antara aktiviti arini sbg seorang yg bujang sepenuh mase...



Arini aku sgt penat...
Sampai umah 6.30pm...
Sape yg lepak lepak kat depan umah aku tu...tertanye² jugak...
Wah..aku akan dpt jiran baru rupenye..umah belah kiri ade org baru masuk..
Lelaki bujang plak tu...
Beramah mesra jap....blablablablabla...
Masuk umah...
Kemaskini diri...
Niat asal nak kemas kemas umah sbb umah agak messy sejak balik ghanu 1 week br ni...
Tp..Satu hari x buat blog walking...gian....
Ngah blog walking ramai plak yg buzz YM...tu baru satu hari x on9..kalau seminggu tak tau laaa...
Tetibe Kazen ku yg wat Medic kat India call.. mintak tlg book on9 ticket nak balik mesia..dia tak reti..so...aku settlekan...ok...dia dah boley balik kg next year...
Perut bunyik bunyik suda ...lapo...
Tp stay x putus putus org YM...dah rase cam YB plak..
Pegi dapo tgk ape yg boley masak...
Beras dah tak bley gune..dah hancor..jadik serbuk ngan berbubuk!!camne aku x prasan ade beras kat dapo aku ni...
Ape aku nak makan malam ...nak kuar malas...
Megi pelbagai jenis....sup,x sup,goreng,x goreng..semua ade..tp dah bosan laa plak..
Perut dah bunyik² lagik
Aiseh...Astro plak cite best...layan kejap...
Perut bunyik lagik....
Ke dapo..kuarkan ape yg patut utk dimasak...
Handphone plak bunyik...
Jawab phone...Done
Message plak masuk...aiseh...reply sms...Done
Handphone lagik satu bunyik plak...
Jawab phone plak...Done
Message plak masuk kat hp lagik satu...aiseh...reply sms...Done
Ke dapo semula
Nmpk keropok keping..goreng...Yummy..
Masih Lapo..
Masak makanan utame dinner...
Siap siap nak makan..
Message plak masuk kat hp lagik satu...aiseh...BOS BESO AKU SMS suh HANTAR REPORT MEETING TD..tgk je laa msg kat hp sambil senyum...
Perut dah lapo...
Blog x hupdate lagik..
So..makan sambil hupdate blog sambil layan ASTRO...


Dinner aku .....sayur goreng campak² dlm kuali .. best giler!!! kenyang :D

Next Aktiviti: Reply msg n send report kat bos aku and Tido sampai Pagi :D


12 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

makan sayur goreng jer? patutlah ko tak besor besor. eheheheee..

err..budak kecik tu makan ape? merah betul mata dia ek bila nengok astro bersama ko ek? heheheheheeeeeeeeeee...

Jard The Great said...

best kan jadi bujang nih?? hahaha..

en_me said...

weiii samerlarr kiterrr.. ehehe

theconfused said...

bujang separuh masa camne weii?? aku kompiuslaaaa

Monkey D Luffy said...

bz nyer handphone ko x mcm hp aku

Firol Turn Core-Rawk said...

Dah macam menteri...sibuknye...Ok gak sayur macam baru kuar dari kuil shaolin la plak rasenye

paiseh said...

ni misti hari vege kamu kan??

ska said...

beginilah hidup org bujang sepenuh masa. aku pon mcm ko. klu malas nk kuar, mkn jek ape yg ada kt dapur tuh.. hehe...

aim-a said...

to Penyu: budak kecik dah x de kat umah aku..katenye dia selesa di damansara damai..:D

to jard: bestttttttttt sgt!!! :D

to en_me: errrr...same ke? rasenye mcm tak jerk :p

to the confused:ko neh..confused sokmo..bujang seoaruh mase tanye penyu..hahahahha :P

to Luffy:ko bagi aku no phone ko..nnt aku sms..msti ko bz pasni :p

to f'rul:aku bwh menteri je sket :p

to paiseh: hehehe hehehe :p

to ska: ya btul jiranku..hahhahha!!!

Framestone said...

tertibe perut aku berbunyi..dari td siap2 xkuar jugak rumah g beli makanan

aim-a said...

to framestone: ko lapo takpe...tp jgn sampai cacing² dlm perut ko kebuluran...nnt kne tangkap sbb menyeksan haiwan ternakan...hehehehe :p

intelligence said...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner