Monday, December 22, 2008

Lamaranmu Ku Terime Sayang....

Sesungguhnye penantian itu satu penyeksaan...

Dan setelah mendapat jawapan...penyeksaan penantian itu bagai sudah terbang....terbang ke mane aku tak tau .. dan..penantian tu ade sayap ke nak terbang²..entahlah.....




Alhamdulillah..gumbira tidak terkata bile bukak surat ni..

2009 akan menjadik tahun yg paling mencbr buat saye...I'm going back to my faculty!!!!Rindu tau!! Alhamdulillah...


Dan jumaat lepas aku pun ke minggu suakenal ... kembali ke alam pelajar laa aku...aku dah rindu nak masuk kelas sebenarnye...mane tau dpt jodoh kat sini ke...hehehhehehe :p



Dup Dap Dup Dap masuk dewan kuliah...hehehehehe :p



Lame weh tak duk dlm bilik kuliah ni..last aku masuk 2 tahun lepas...

Sy buat part time Master utk 3 semester by coursework 40 jam kredit..

Kelas every weekend...8.45am - 5.30pm .. aku harap aku ade tenage laa..nmpknye sape² yang jadik pengedar Pearl Kacip Fatimah Perise Kurma akan kaye raye laa tahun depan neh :p

My Master ni x dak final exam tau!! hehhehe...tp penuh ngan continous assignment n test....programming,math,algorithm,biology sme pun ado....pendek cite..mmg tough laa...hope sy tahan laaa....:D

So...starting next year...aktiviti berjimba jimba saye adalah sgt terhad...tp sy harap dpt update blog sokmo laa...nnt sy gian plak :p

So...Wish me luck ye kengkawan.. :D

19 kumbang & bunga:

paiseh said...

wis u lak..!!

rajin deh blajo..? kalu ambe..? haih.....harapan..

Zaidon said...

Alhamdulillah.. semoga berjaya, baca doa penerang hati selalu..

Mr PenyuBiru said...

tetiba jer ku rasa nak jadik pengedar kacip fatimah. ko nak order baper kotak? pelanggan terawal akan dapat diskaun! keh3..

Siong Berantai said...

salam kenal ... =)

chiaci said...

Welcome to the community babehh..hhehehe buat part time ni paling mencabar..nak2 kalo keje kat opis x tentu masa..so, kene pesan kat org2 sekeliling..sometimes kite akan jd cranky x tentu pasal..ngehngehngeh

theconfused said...

hoooo... slmt berjuang!! aku tinggal 2 sem lagikpon rasa cam nak muntahhhhhhhhhhhhhh

aim-a said...

to paiseh: hehehe..ni namenye gian...:p

to zaidon: Thanks bro :D

to Penyu: stakat diskaun 10 sen 20 sen baik x yah...hehehe..ape kate ko sponser utk 3 semester..deal? hehehe :D

to Siong Berantai: salam kenal jugak :D thanks dtg jenguk n comen :D

to chiaci: hahahahaha...yerlah..ni aku pun dah terase bahangnye jugak :D thanks for the advice :D

to PuanConfused: thanks!!!!ko nak besen utk muntah ke? mintak ngan Penyu ek..ade diskaun sket beli ngan dier :D aku pun br nak order neh :D

Masy said...

selamat berjuang bsama kacip kak timah..!

aim-a said...

to Masy: hahahahahah..yeah..thanks!!! ko x mo sponser kacip kak timah kat aku ke? :D

nurfairuz said...

good luck.... all the best:-)

aim-a said...

to nurfairuz: thanks!!!

Monkey D Luffy said...

selamat berjaya

aim-a said...

to kapten: Thanks kapten ----<@ :D

ad3ck said...

cheh sebelum masuk fullpost igt kan ko menjiwang di akhir2 tahun neh!

pe pong tahniah weh. jgn lupa belanje ku nnt. ;p.

aim-a said...

to ad3ck: hehehehe...berjaye kan trick aku :D blanje ko? sure sure...boley...ajak teep skali..pastu boley laa kite bincang² future plan nak knekan debik n penyu sekali lagik :D

o.d said...

salam aima,

wah, tahniah dah sambung masters dah...in bioinfo plak lagi tu..huhu kak od gak tatau bila.

anyway, kak od nak tau gak pasal masters bioinfo kat um ni, nanti kak od tya2 eh...hehe...tp tak sure nak conti in bioinfo ke x sbb rase dah menjauhh ngan diri ini..huhu

apa pun tahniah aima, smoga berjaya dengan cemerlang!

alaiazie said...

Congrate again... teman2 seangkatan sama2 tumpang gembira..
Tumpang layan... anugerah Canselor aa kali ni... ada beran? Chayo'!

aim-a said...

to kak od n azie: thanks!!! wish me luck ek u ollsssss :D to kak od..bisa di atur saja dong :D

superior said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner