Sunday, May 24, 2009

Walimatulurus

Sirih Bermadah Pinang Berbelah
Adat Kelmarin Dibenihi Rapi
Merisik sudah Bertunang pun sudah
Majlis Kahwinnya Kini Dirai



eh..bukan walimatulurus aku..ni walimatulurus my frensss la..hehehehe :D

Mmg musim mengawan laa skrg neh..haih...aku yang pening nak menyusun jadual nak pi majlis yang mane satu neh..

Serentak plak tu diorg kawen mainly pada 31st May 2009. Dari Utara,selatan,timur n barat ade jemputan...tp 31st May ni...yang selatan juga pilihan hati aku...hehehehe :D

Yang ni antara kad jemputan dlm bentuk hardcopy....



Oppss...ni ade lagik...



Dan ade juga kad jemputan yang dihantar dialamat umah trg yang aku x dpt nak amik gambonye disini..zaman semakin canggih dimane skrg ni..kad jemputan pun boleh dipos tru email...haih..bukak email ade jemputan kawen..takpe...aku masukkan aje dlm jadual..pegi tak pegi lain kira :D


Arini..dah selamat satu majlis myfrenwedding iaitu Amalina n Yos yang berlangsung di KL. Amal ni my fren kat 5th, UM dulu. Selamat pengantin baru utk amal n husband..semoge berbahagia hingga akhir hayat ek :D Amal mmg sgt chantek laaaa :D


Minggu depan trip kenduri kawen ke Selatan plak..dan minggu seterusnye ke Ghanu pulak ( Yang ni wajib pegi sbb myBestFren Wedding) ... pastu ke kelantan...uihs....larat ke aku?

Dan...kepada kawan kawan yang menjemput dan aku tidak dpt hadiri kenduri kawen korang...Hanya doa kebahagian yang berkekalan utk korang n pasangan yang mampu aku sampaikan .. bukan tak mau pegi tau...tp aku pegi yang mana aku mampu pegi..Jangan Kecik Ati Okey :D Jangan riso..aku tak sampai..tp hadiah aku sampai..hehehhehe :P

10 kumbang & bunga:

haruan tasek said...

engkau bila pula. kad kawen dah lawa2 yang ko buat

HEMY said...

wauuu..adiah smpi..ni yg nk jemput ko kenduri kawin aku ni..ehehehehe

miSz.haNie said...

cehh...igtkn ko punye..
hahahaha..!!

acece said...

ade peluang lg la paiseh

mrblind said...

ceh..havoc je lebih..

tasikmerah said...

aima, ko try ushar hok lain la... paiseh tu gay. muahahahaha..




.

John Iverson said...

Musim mengawan? HAHAHA

momentinlife said...

Ganu??? nk ikut!!!

paiseh said...

oit oit..! tak ngumpat gua tabole ke?
gua santau gak sekor2 kang...

asis said...

eceh..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner