Tuesday, May 19, 2009

Lorong Tunai Tu Ape eks?

Bley korang tolong jawab soklan kat atas tak?



hahahahhahahahhaha!!! Tak main da masuk lorong tunai ni...bak kate org...habes manes sepah dibuang...tak perlu dah hulur² tgn ni....yeah!!!! setelah sekian lame mengidam nak gune bende alah ni..setelah beberape kali naik turun tangge pejabat ni semate mate nak carik bende ni...akhirnye aku berjaye memilikinya setelah dinasihati utk mendapatkannya kat HQ di Taman Desa..kehkehkeh..bende ni pun bley sold out..pelik pelik .. :p

Bende ape? scroolll down ya ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Betul!!!! Pandai korang teke :p


Abg rambut pacak ni dlm gambo tu mmg hensem :p

SMART TAG!!


Smart Tag ku :D

Aku beli RM100 utk device n RM30 utk touch n go card. Bende alah ni dtg sekali, so skrg aku da ade 2 kad touch n go. Dan disebabkan aku seorg kakak yang baik tak mcm abg hensem ni yang suke buli adik dier, aku bagik lah kad yg baru tu kat adik aku.Baik kan aku..hahahahahah :P


Tiada lagik kesesakan di tol MAINLY tol Sungai Besi itu...En.Best dapat meluncur dengan tenang dan tuntas..yeah!!!

9 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

kalu park kete, pastikan simpan smart tag tu ditempat yg terlindung. skang ni banyak kejadian pecah kete kerna nak cori smart tag. hati² bro! eh! hati² bri! hehe

Zaidon said...

Ya Rabbi.. sampe kebawah kena scroll.. ya betul kata Mr.Penyu tu.. :)

Apizolla said...

hahahahhaa..pakai smart tag ni ada pantang larangnye tauu!! antaranya.. jgn main sms dlm kete kalo pkai smart tag... kalo x..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sila baca kat blog aku~)
.
.
.
.
hahahahaha

Jard The Great said...

seb baik aku tk perlukan benda tu.. lalalalaaa...

mrblind said...

berlagak betul..hilang la smart tag tu..

hahaha

ierma said...

gile ke bawah aku kena scroll hahahaahahaha!

k.e.r.i. said...

gila swine panjang.
letih aku nak scroll.
dah ar pakai tacped.

miSz.haNie said...

hoh..
gile panjang wa nk nk scroll ke bwh..

~x baik weh berlagak..dose..tuhan marah..hahahahah!!

Azrul Hisham said...

akak..jenuh nak scroll ke bawaha...huhu

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner