Wednesday, May 13, 2009

Tak tau nak letak tajuk mende...

Tgk..perasaan ni dtg lagik...haih...



Bila Rindu Ku Sebut Namamu - Siti Fairuz

Tanpa ku sedar aku tersebut namamu
Mengapakah hanya dengan tiba-tiba
Aku pun menjadi rindu
Dan wajahmu ku terbayang
Adakah engkau pun begitu merindu

Bila ku rindu aku tersebut namamu
Bila ku resah ingin rasa ku bertemu
Aku jadi tak menentu
menunggu kehadiranmu
Mengapakah lama hilang tanpa berita

Apa khabarmu di sana kekasihku
Semoga engkau tak lupa padaku
Jangan biar ku merindu
Jangan biar ku tertunggu
Sepinya di hatiku menunggumu

Bila ku rindu aku tersebut namamu
Di dalam mimpi aku dibelai olehmu
Indah sungguh percintaan
Indahnya berkasih sayang
Betapa aku merindu kepadamu


Notes: Sesekali bile teringat kenangan lame itu...hukhukhuk

Oppsss..satu lagik..Sape sape nak carik keje...nak tuko angin ke...datang laa ke CAREER FAIR 2009, PWTC..sabtu and ahad ni...sape sape nak apply jawatan as programmer ke sile² and jemput² laa ke boooth company aku Quantum Beez Sdn Bhd..aku ade kat sane jugak time tu.. huhuhuhuhu ( terpaksa batal aktiviti hujung minggu ni..huhuhu..nak nanges gak rasenye ni..dah laa last week dah keje ke Ipoh...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!)

9 kumbang & bunga:

mun-e said...

haish lagu lame ni! ;p

aRaBeLLa said...

pehhh laguuuu lentok siot..huhu


btw-aku x nak keje programmer dah..selain tu x de lain ke kak??huhu

Zaidon said...

aduhai.. lagu lama tu, teringat semua kenangan :)

acece said...

PWTC? lu pon ade wat buku mcm KACIP ke? DARI BICARA LAHIRLAH IDEA hehe..nak beli la..

lu kena pegi ipoh ke? lu kim salam sama MB mat gelap..dasar negro pencuri negeri aku..haha..bibir pon mcm tayar bas..oppss

Jard The Great said...

eh.. aku dah kenalkan ko farhan dgn wan..

berkenalan la korang.. kot2 dpt mengubat hati yg lara.. ehehehe..

aim-a said...

to mune: haah...best kan lagu ni :)
to bella: x de laa adik :P
to zaidon:hehehe..same la :p
to acece: tak arr..ni career fair..sape MB mat gelap? aku tak kenai. aku tak join politikus laa :P
to jat: amboi..hati aku tak lara la...cuma sakit aje...tak baik baik lagik ni..:D thanks sbb menambahkan koleksi kawan² utk aku :D

aRaBeLLa said...

pehhh sampai 2 aima...advance ko..

aim-a said...

to bella: tapi paiseh tetap di hati..hahahhahahahaha :p

StingRay said...

hah....kompeni aku pun ada..tapi aku balik kg...

ha ha ha ha ha

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner