Thursday, May 14, 2009

Batu? Batu ape?

Haih..ade jugak mcm ni eks..:p

Aku pi Pj..hantar pi baiki hardware yg attach ngan sistem..ade problem ape ntah..

Sambil² tu dgr H*tFm..

Dj T*ni: Yeah...pemanggil kite yang bertuah utk ticket night in the muzeum 2..encik faisal (name main hentam,x ingat).
encik faisal:ye saye
Dj T*ni:tahniah en faisal kerana memenangi ticket movie ni. encik faisal suka pegi muzium ke?
encik faisal: ya..sy suka sgt..sy suka pegi muzium
Dj T*ni:encik faisal suka pi muzium ape ek?
encik faisal:saye suka pi muzium yg zaman purba zaman batu punya..syiok..
Dj T*ni:owh ye...zaman mesolitik and zaman batu semua tu laa ek...mesti encik faisal suka main batu kat rumah ni..
Terus talian putus......

Cettt!!!! hampir tersembur cokelat cadbury aku bile dgr ayat last Dj tu...adeh adeh adeh...pkran aku dah pk bende lain..korang pk ape eks bile bace ayat last tu?
hahahahhahhaahahhaaahha!!!

11 kumbang & bunga:

Jard The Great said...

men batu seremban??? ehehe... ntah per benda... yg kanak2 suka main tuu.. hehehe

tasikmerah said...

err... ko pikir batu mende?

Zaidon said...

hehehe....

Mr PenyuBiru said...

belum kawin lagi dah pikir yg bukan². apa daa ko ni..

tengok aku.aku fikirkan dia main batu bata buat rumah. suci kan fikiran aku? hahaha..

aRaBeLLa said...

aku blur....

(batu ape weh???)

mun-e said...

tak faham. batu ape?

acece said...

batu ape? kampung pusak sembor ker?

asis said...

batu karang ke??

Monkey D Luffy said...

aku tak faham

mungkin otak aku belum tercemar sepenuhnya

paiseh said...

kuneng!!!

SJ said...

batu apa??

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner