Tuesday, July 29, 2008

Terima Kasih

One of my kawan pegi oversea last week...so..sekembalinya dia ke Mesia, he bought a perfume Victoria's Secret Garden Pear Glace as servenior...so sweet baunye..lembut plak tu...:D rase segar je pakai ... sebelum ni kalau perfume,ibu i je yg rajin belikan utk i..i ni tukang pakai aje..so hadiah perfume pear glace ini adalah first time dr seorg kawan :D thank you ya awak...sy pakai setiap hari laa perfume yg awak bagi ni...nnt dah nak abis..sy mintak refill plak eh...boley? hheheheh :D


Sweet perfume from him..Thanks ya..really appreciate it :D



Conclusion: Berterima kasih bile dapat sesuatu..sbb dengan berterima kasihlah kite bersyukur ke atas setiap rezeki yang dilimpahkan oleh NYA :D

8 kumbang & bunga:

Mr penyubiru said...

sama². tak sangka awak suka hadiah tu.hehe..

aim-a said...

to penyubiru: uiks..cepatnye komen..tp yg ni bkn yg awk bagik laa..awk bg perise durian...sy x pakai..minum terus :P

ad3ck said...

oversea tuh kat mane bukan ko nak bitau kan?

aim-a said...

to ad3ck: oversea = seberang laut :p United state of amerika = U.S :p

Hafizd said...

post la baunye lak~

aim-a said...

to hafizd: baunye sy je yg pakai...x ley share2 :P

sue said...

susah nak dpt perfume ni kat m'sia ..uhuu... :(

aim-a said...

to sue: ye ke? kiranya i bertuah laa ni eh :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner