Monday, July 21, 2008

Makang Makang Bukang Beger Ikang

Last Saturday ade invitation makang2 kat Carl's Junior, Midvalley... alhamdulillah .. rezeki di hujung minggu :D Thank you Ikmal n wife because belanja belanja aku n arpah makang makang :D Sepatutnya aku yg blanje ikmal n spouse..tp claim x dapek lagik...maka terbalik laaa jadiknye :P

Ni first time aku makang kat sini...bapak besar beger...semput aku nak habiskan...dah laa amik double...tp beger kat sini mmg superb ah..mmg kenyang sepajng malam...hehhehe :D harga pun superb..:D yg bestnye..aku bley refill air...dgn syarat kite amik softdrink..maka..first round ku minum hundred plus...pastu tukar air lain...dan yg paling sedap air grape..hehhehe :D

Mengambil mase yg agak lame utk menghabiskan beger ini...kalau berdating mmg sesuai laaa pg sini...dpt lame2 ngan yg tersyg..:P

Dah kenyang ..masa utk pulang...eh..apsal lampu kete aku tak nyale walopun aku dah tekan kunci ni...dah cuak dah...rupenye2 tu bukan kete aku...kete aku kat paking kat blakang sket...yg aku tgk tadi tu adalah kete peugeot 206 original...tersalah laaa plak...paking dekat2 plak tu :P


Keep the change ek ikmal :P




Us...sebelum....:D




i..semase berhempas pulas makang beger beso.....:D




Us..selepas...mmg dah tak larat..burrppp




Habis beger sepah dibuang..heheheh :D



Conclusion: Kenyang perut suka hati...:D

Pesanan: Ikmal..nak pics2 yg menarik malam tu ek...:D

7 kumbang & bunga:

loans poor credit said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lotto 649 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
butaseni said...

jupe mung di nung hehehe

kd said...

yumm yumm.. sedapnye carls jr.. aku klu makan kat sane mesti sememeh n comot. burger besar sgt! hehe...

ad3ck said...

ku penah makan burger extra large neh. mak aih. seluar kerja yang ku pakai tuh tetibe ketat. ehehehe.

13may said...

bila kita nak makan dua org nih?

hehhe hehhe

aim-a said...

to butaseni : okeh..mung belanje :P

to kd: tu ah..nasib baik byk tisu disediakan :P

to ad3ck: tu laa..perut aku pun tetibe penuh..:P

to 13may: anytime kalau org nak belanje nih :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner