Friday, July 11, 2008

Bertemu n Berpisah

Minggu ni, minggu sebelum2nye agak sedih bg sy laa...sbb...my very close officemate,osmet,carmate dah menamatkan alam pekerjaannye...dia bukan kawen..tp sambung blajar ke level PHD...jgn lupe kenangan suke duke dalm Geng Kite...Saye selaku ketua geng Gagak hitam terase amat sedih atas kehilangan seorg ajk kebersihan dlm Geng Kite ini...huhuhu..Jangan lupe Kontena Sani, Ayat2 Cinta,Cinta Dalam Hati, Rama Rama, dan Lagu 70an fav u and Sani...bile lapang2 jom laaa ke karok lagi..:P Tidak dilupe juga kenangan kite tak tido 2 hari buat keje kat opis utk project kat Ipoh tu, penukar radio setia semasa trip KL-Ipoh , rumet di Heritage dan jugak bersengkang mate buat costing yang 1000 kali berubah2..U mampu tersenyum manis walopun sedang buat sesuatu yg sukar...tabik springggg aaaa :P Thank you jugak atas segale nasihat u kat i...akan i ingat n cube ubah jadik yg lebih baik setakat yg i termampu....


Kontena Sani depan umah..takkan sy lupe peristiwe ni sampai bile2..hehhehe :P





With Bioteam yg happening :D eh..sape mamat rambut pjg blakang tu..sibuk je :P jgn mare ek mr. yuzeir :P






Me with Dr. Arpah to be :D





@Lemongrass, Alamanda..fav Cik Arpah kite...Nasik Kerabu Goreng :P





Masak2 @Seoul Garden...Kak..Thanks bawak sy makan kat sini...sy mmg suke ala2 korea ni....goreng2 daging :P




Kepada Dr. aka DAHA to be...Cik Arpah Hj Abu...semoge u sentiase success di mase hadapan ek...jgn dilupekan kami di sini ek....we will miss ur smile olwesssss :D Thanks a lotssssssss....muah muah muah :P

Conclusion : Bertemu dan berpisah adat manusia biasa .... Jika tidak rela untuk berpisah...baik usah bertemu :D

6 kumbang & bunga:

college loans said...

I like your blog.


college loans

Anonymous said...

Huhuhuhuhu....sedihnyer...wish u best of luck for ur phd...mas doakan akk bertemu jejaka yg soleh...tp apa nk buat setiap pertemuan ada perpisahan...huhuhuhu, sri mamat yg ko ckp tu aku kenal ke x....hehe.... jgn marah ek mr.yuzeir..

aha said...

tq so much.. so sweeeeeaaattttt!!

gonna miss u gals!!

Ikmal MF said...

selamber arpah makan kat seoul bulgogi tak ajak aku..cisssssssssssssssssssssssss!!! janji tinggal janji niehhh!

aha said...

ikmal.. aku tak lupa janji la.. nnt carik la aku kt um.. tp.. nnt ko blanjer la aku kat seoul tu erk.. hahahahhaha

aim-a said...

to aha n mf: hehehe..ko kne angkat barang aha yg satu lori tu ke tingkat 6 kalau ko nak join aritu....:P nnt korang nk makan kat sane jgn lupekan aku jugak tau..nak masak2 lagik kat Seoul Garden..hehehheh :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner