Friday, July 25, 2008

Welcome to black parade

This song...i nak bagi kat 2 orang makhluk yang telah membuatkan hati i sakit sesakit2nye..hehehhe enjoy!!!



Conclusion: do or die you'll never make me because the world, will never take my heart go and try, you'll never break me we want it all, we want to play this part I won't explain or say i'm sorry im unashamed, i'm gonna show my scar Give a cheer, for all the broken listen here, because it's who we are..

9 kumbang & bunga:

ad3ck said...

ini lagu feveret ku neh. bagi la kat aku juge ;p.

aim-a said...

to ad3ck: tp ko x wat aku sakit ati...:P x ley ah :P

sue said...

sabar ye kak ...ehe ..

Mrs.ShineUpBrite said...

sri..ko bunoh je dak 2 org tu..pastu..ko cencang smpai lumat..pastu..ko bakar..pastu bancuh dlm pembacuh semen..pastu ko tanam..pastu ko gali balik..pastu ko baling ke laut..pastu..tooottt *sensored* ditapis oleh bdn penapisan blog- mengandungi unsusr ganatzz..eheh

aim-a said...

to sue: bersabar laa neh....:D

to mrs.shineupbrite: saye nak hantar mereka ke neraka pak hasan..sy tak mau mereka masuk jail..heheh..ganaz sgt laa..silap2 aku masuk jail plak nnt :P

butaseni said...

lepas ni tuju lagu untuk orang yang tak sakitkan hati awak pulak k hehehe

aha said...

cik sno.. udah2 la.. x pyah simpan sakit hati tu lama sgt.. hati kite jgk mencerminkan diri kite..

anggap je ni dugaan dr tuhan.. tuhan beri dugaan pd kite.. sbb tuhan tau kite blh menghadapinya.. stp dugaan dr tuhan.. sesuai dgn keupayaan kite utk menghadapinye.. mungkin jgk diri kite sendiri penah menyakitkan hati org lain.. so mungkin ini jgk balasan utk kite.. kite x tau kn.. diri kite ni bukannye perfect utk menidakkan perbuatan kite sendiri..

lg 1.. ni lagu stronger sang by britney.. i dedicate kat u.. u carik la sendiri kt internet erk.. haahahaha

ruru said...

mcm i kenal je aha tu, :p
betul tu cik sno,
jgn disimpan dendam di hati,
biarkan mereka bahagia,
jika kita melepaskan org yg kita sayangi sepenuh hati..
insya ALLAH bahagia utk kita akan muncul..malah lebih bahagia dari mereka :)

ikhlas,
sahabatmu Ada Yang Cute

aim-a said...

to butaseni: hehehe...ok ok..nnt i dedicate lagu tu utk org2 yg saye syg :D

to aha: uwahhhh!!!! soooooo sweeeettttttttt :D yeah..mcm pernah dgr je ayat tu ... Allah menduga kita sbb kita dpt menghadapinya :D im ok..cume saye sakit hati .. just dedicate lagu utk mereka2 itu sj.. sy akan alwes ingat nasihat2 aha semase kite dlm kete pergi dn balik kerja suatu ketika dahulu...:D tp..kengkadang, bile angin lalu...rase sgt sakit hati tu ade la sket.. :D sy skrg sudah mampu tersenyum walopun dlm keadaan kritikal..i ingat ur nasihat :D skrg ngah praktise nih...nmpk agak berjaye :D

to ruru: hehehhe...i tau..u comel sbb i rase kawan u yg sedang menulis ni adalah comey jugak :D yeah...sy rase Allah akan memberikan kebahagian kepada sy dan semua makhlukNYA, cume mungkin masa bahagia utk saye belum sampai lagik :D thanks for ur advise ya ruru :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner