Wednesday, April 2, 2008

Impian Rimba Resort

Sekarang baru sempat nak menulis...agak bz laa jugak...so...bace lah eh :D

Last 2 week anak2 lebah aka QB’s pg ke Impian Rimba Resort. Bapak lebah duk kat opis..meeting..hihihihi :P Wah..ape lagik..main2 ayaq laa kami…sangat laa bestnye sehingga ke saat mendpt panggilan telefon dr pihak bos yg suh kiteorg balik..hampeh btul laaa..anyway walopun trip kiteorg sedikit terganggu..namun kami tetap ENJOY!!! Kat sini aku berpeluang gune kamera mahal Sepon..hihihi….lawo jugak pics2 yg aku amik…bley practice b4 aku bli kamera sendiri nnt…so..di sini aku letak pics je ah..tak tau nak cite apo laie sbb mmg best main ayaq ni..release tensen..rendam lame2..lebeh2 lagik aku yg suke ayaq nih :D

ENJOY!!!

Ni bakal menantu aku….Sani..aku nak jadik besan ko tau..aku da cop anak ko ni…:P


Erfan-Tukang angkut brg..:P rajinnye…




Yuzeir ..sejak bila hang jadik mak long neh? Hihihi :P

Abg Nazri and Jr. Contoh bapak mithali :D


Sani nak jadik bapak mithali mcam abg nazri jugak eh..:P


suwett Kapel..Bulan 7 nih kawen..Leila+Amirul :P

Ada contoh jadik ibu mithali tak? Ni cube bermesraan ngan future menantu aku neh :D


Ada contoh jadik Puan Sri tak? Hihihi :P

Any comment?

Mr sepon dr Kedah..Thanx Bro bagik gune kamera hang..nnt bley gune lagik eh..syok laa weh..:D


Adri..mmg ske buli org..:P



My Future menantu..cun kan…:D


Ikmal-Our VP..mmg lawo pics2 yang dier snap..serius..:P tp x brani nak pegang cam dia lagik..mahal…:P

Mas and Mr. izzudin..Best laa mas mak ko masak nasik minyak+rendang Udang..serius best giler :D


Ape yg u menungkan ni Kak Arpah…

Fendi…senyum laaa sket…:D


Conclusion: Main ayo mmg best :D



2 kumbang & bunga:

Shah Rull & Che Mat said...

gambar2 dlm ni memang cun la...kamera apa kau pakai? atau ada teknik yg betul? share la ngn aku..

aim-a said...

hihihi...ku tau..aku mmg cun pun :P
Camera ni opismet aku nyer..mmg ade tekniknye..pencahayaan sme laa...termasuk penggunaan lensa...

Tp..teknik yang aku gune time amik pic yang chantek ni adalah teknik snap aje :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner